Szinte teljes ruhatárát kiárusítja Eke Angéla! Tökéletes példa a jótékonyságra a színésznő kezdeményezése

Szinte teljes ruhatárát kiárusítja Eke Angéla! Tökéletes példa a jótékonyságra a színésznő kezdeményezése
Forrás: Kállai Tóth Anett
Facebook
Twitter
Pinterest

A Junior Prima díjas színésznő tavaly decemberben több mint 1 millió forintot gyűjtött a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát (MFÖEK) Alapítvány részére.

Az egyéni szervezésű, jótékonysági akció idén is visszatér, ám némileg új felállásban: a tervezői felajánlások mellett a fenntarthatóság jegyében szinte minden ruhadarabját áruba bocsátja majd Eke Angéla. Ráadásul az Én, Iphigénia című első, önálló monodrámájának decemberi előadásából nem csupán a jegyeladásokból befolyt összeggel duzzasztja az adományt, de a nézők előnnyel válogathatnak majd a gardróbvásár kincsei között is.

Kép
forrás: Panamy

Bár öltözködés terén is igyekszem fenntartható elveket követni, az évek során mégis rengeteg olyan ruhadarabot halmoztam fel - többek között értékes tervezői darabokat is – amelyek kihasználatlanul állnak a szekrényemben. Úgy döntöttem, hogy új vállalást teszek, és minden ruhadarabból csak 1-2 kedvenc verziót hagyok meg. Ha a későbbiekben frissíteni szeretnék a limitált ruhatáramon, akkor elcserélem majd ezeket a darabokat. Egy élő esemény keretein belül lehet majd őket megvásárolni, ám idén sem maradhatnak el a tervezői felajánlások sem, az ezekből befolyt összeg egészét pedig idén is az MFÖEK alapítványnak ajánlom majd.

- mesélt a gardróbvásárról Angéla.

A saját kezdeményezésű projekt, előreláthatólag a december 11-i hétvégén kerül megrendezésre, ám előtte még december 5-én, Angéla szülinapján egy kivételes Én, Iphigénia előadásra is készül a Radnóti Tesla Laborban, hiszen az érdeklődők most egy színházi élménnyel is csatlakozhatnak a jótékonysági akcióhoz.

Ismerj meg sztárokat, akik imádnak adományozni!

Amellett, hogy egy előadáson belül három különböző rendezésben viszem színpadra a Závada Péter által írt monodrámát, az életem olyan személyes részleteit dolgozza fel az előadás, amelyekről soha sehol nem nyilatkoztam. Bevállaltam az életem olyan részleteit, amelyekkel mások is tudnak kapcsolódni, erőt meríteni belőle. Az előadás élménye mellett most azonban a színházrajongókat is szeretném ösztönözni azzal, hogy minden jegy árából 500 forintot a jótékony akcióra fordítok, ráadásul a nézők extra előnyökkel indulhatnak majd a gardrób-vadászaton is.

- tette hozzá a színésznő.
Kép
forrás: Ajkai Dávid

A gardróbvásár helyszínéről és a további részleteiről a színésznő Instagram oldalán tájékozódhatsz.

Én, Iphigénia – dec.5. vasárnap 19 óra, Radnóti Tesla Labor: jegvásárlás itt!

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Green girls: ők Hollywood legzöldebb sztárjai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.