Egy laza kis főzés? Almás céklasaláta

2013. október 18.
Szerző: admin

Azoknak, akik nemcsak főzni meg enni szeretnek, de élvezik azt a minőségi időt, ami ezzel a tevékenységgel együtt jár, és tudják, minden elkészített étel/ital/desszert olyan finom lesz, amennyire szeretjük azt, akinek készítjük. Rózsa Szonja rovata.


Hozzávalók:


  • 4 közepes alma, 4 közepes cékla, 3 főtt tojás, 2-3 evőkanál majonéz, só, bors, mustár

Elkészítés:


  1. A céklát héjával főzd teljesen puhára, majd öntsd le róla a vizet és várd meg míg kihűl.
  2. Miután lepucoltad a héjukat, nagy lyukú reszelőn reszeld le a céklákat és az almákat is, majd egy nagyobb tálban keverd össze az egészet.
  3. Ezután add hozzá a villával összetört főtt tojásokat, majd ízesítsd sóval, borssal, mustárral.
  4. Tálald meleg pirítóson, camembert sajttal, sonkával, szőlővel, körtével...Jó étvágyat!