Edzőterem kicsit másképp: Eddz stílusosan a John Reed Family stúdióiban!

Edzőterem kicsit másképp: Eddz stílusosan a John Reed Family stúdióiban!
Forrás: John Reed Fitness

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy hol találkozik a legkifinomultabb művészet, a legtutibb ritmusok és egy ötméteres Buddha-szobor? Meglepő módon egy 1800 négyzetméteres fitneszteremben, ahol egyedi környezetben kondizhatnak a vendégek a live DJ-k, vagy épp a John Reed Radio válogatott mixeire.

Miközben a test kalóriát éget, a szemnek is van mit fogyasztania, hiszen a nemzetközileg elismert és helyi művészek street art alkotásai egytől egyig páratlan designt nyújtanak.

Kattints a képre és tudj meg többet a John Reed Fitness budapesti stúdiójáról!
forrás: John Reed Fitness
Kattints a képre és tudj meg többet a John Reed Fitness budapesti stúdiójáról!

Ha a John Reed Family stúdióit egy szóval jellemezni kellene, a legtalálóbb kifejezés véleményünk szerint az egyediség lenne, hiszen nincs két egyforma klub, mindegyiknek saját koncepciója van – de egy dolog mégis közös bennük: a karakteresség, melyben budapesti leányvállalatunk sem szenved hiányt.

Kép
forrás: John Reed Fitness

Véleményünk szerint a karakteresség mit sem érne egy karakteres vezető nélkül. Most őt mutatjuk be egy kicsit közelebbről.
Gombos Erik, a budapesti, zürichi, párizsi, lyoni RSG Group/ John Reed Fitness ügyvezető igazgatója Nagykárolyból ért fel a világ vezető fitness terem láncolatának, annak magyarországi, svájci és francia leányvállalatának csúcsára. Bár Romániában látta meg a napvilágot, szíve a kezdetektől fogva piros-fehér-zöld színekben dobog.

Gombos Erik
forrás: John Reed Fitness
Gombos Erik

Erik a határon túli várost már gyermekkorában elhagyta, szüleivel Németországba költözött, itt folytatta tanulmányait, s közgazdász diplomát szerzett. Pályafutása az RSG Group cégcsoportjának expanziós csapatában kezdődött immáron 10 éve, sikere azóta is töretlen.
Édesanyja ösztönzésének, és hazaszeretetének köszönhetően a magyar nyelvtudása nem kopott meg az évek alatt, anyanyelvi szinten beszéli a német nyelv mellett a magyart is, 2022-ben pedig magyar állampolgárságot is szerzett.

Gombos Erik
forrás: John Reed Fitness
Gombos Erik

2017 óta a budapesti John Reed Fitness ügyvezető igazgatója, 2019-től a zürichi John Reed Club general managere, 2023 júniusától pedig a francia John Reed Fitness Clubok CEO-ja.
35 évesen szakmailag már elérte amiről sokan csak álmodni mernek, ő azonban nem elégszik meg ennyivel, szüntelenül keresi az újabb és újabb kihívásokat, legújabb szenvedélye a vitorlázás.

Vallja, hogy probléma nincs, csak megoldás és, hogy ő a nap végén akkor boldog, ha dolgozói is elégedettek. Talán ez lehet sikerének a két legfontosabb pillére, s mivel három a magyar igazság, a siker harmadik kulcsaként a családias légkör megteremtését emelte ki.

Magára főnökként és barátként egyaránt tekint, akire a beosztottak mindig, mindenkor és mindenben számíthatnak.
Kollégáival szoros és őszinte kapcsolatot ápol, ahogy a munkatársak fogalmaznak, „jobb főnököt nem is kívánhatnának maguknak".

Kép
forrás: John Reed Fitness

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!