Edzőterem kicsit másképp: Eddz stílusosan a John Reed Family stúdióiban!

Edzőterem kicsit másképp: Eddz stílusosan a John Reed Family stúdióiban!
Forrás: John Reed Fitness

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy hol találkozik a legkifinomultabb művészet, a legtutibb ritmusok és egy ötméteres Buddha-szobor? Meglepő módon egy 1800 négyzetméteres fitneszteremben, ahol egyedi környezetben kondizhatnak a vendégek a live DJ-k, vagy épp a John Reed Radio válogatott mixeire.

Miközben a test kalóriát éget, a szemnek is van mit fogyasztania, hiszen a nemzetközileg elismert és helyi művészek street art alkotásai egytől egyig páratlan designt nyújtanak.

Kattints a képre és tudj meg többet a John Reed Fitness budapesti stúdiójáról!
forrás: John Reed Fitness
Kattints a képre és tudj meg többet a John Reed Fitness budapesti stúdiójáról!

Ha a John Reed Family stúdióit egy szóval jellemezni kellene, a legtalálóbb kifejezés véleményünk szerint az egyediség lenne, hiszen nincs két egyforma klub, mindegyiknek saját koncepciója van – de egy dolog mégis közös bennük: a karakteresség, melyben budapesti leányvállalatunk sem szenved hiányt.

Kép
forrás: John Reed Fitness

Véleményünk szerint a karakteresség mit sem érne egy karakteres vezető nélkül. Most őt mutatjuk be egy kicsit közelebbről.
Gombos Erik, a budapesti, zürichi, párizsi, lyoni RSG Group/ John Reed Fitness ügyvezető igazgatója Nagykárolyból ért fel a világ vezető fitness terem láncolatának, annak magyarországi, svájci és francia leányvállalatának csúcsára. Bár Romániában látta meg a napvilágot, szíve a kezdetektől fogva piros-fehér-zöld színekben dobog.

Gombos Erik
forrás: John Reed Fitness
Gombos Erik

Erik a határon túli várost már gyermekkorában elhagyta, szüleivel Németországba költözött, itt folytatta tanulmányait, s közgazdász diplomát szerzett. Pályafutása az RSG Group cégcsoportjának expanziós csapatában kezdődött immáron 10 éve, sikere azóta is töretlen.
Édesanyja ösztönzésének, és hazaszeretetének köszönhetően a magyar nyelvtudása nem kopott meg az évek alatt, anyanyelvi szinten beszéli a német nyelv mellett a magyart is, 2022-ben pedig magyar állampolgárságot is szerzett.

Gombos Erik
forrás: John Reed Fitness
Gombos Erik

2017 óta a budapesti John Reed Fitness ügyvezető igazgatója, 2019-től a zürichi John Reed Club general managere, 2023 júniusától pedig a francia John Reed Fitness Clubok CEO-ja.
35 évesen szakmailag már elérte amiről sokan csak álmodni mernek, ő azonban nem elégszik meg ennyivel, szüntelenül keresi az újabb és újabb kihívásokat, legújabb szenvedélye a vitorlázás.

Vallja, hogy probléma nincs, csak megoldás és, hogy ő a nap végén akkor boldog, ha dolgozói is elégedettek. Talán ez lehet sikerének a két legfontosabb pillére, s mivel három a magyar igazság, a siker harmadik kulcsaként a családias légkör megteremtését emelte ki.

Magára főnökként és barátként egyaránt tekint, akire a beosztottak mindig, mindenkor és mindenben számíthatnak.
Kollégáival szoros és őszinte kapcsolatot ápol, ahogy a munkatársak fogalmaznak, „jobb főnököt nem is kívánhatnának maguknak".

Kép
forrás: John Reed Fitness

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!