Leesik az állad, ha meglátod, milyen csodaszép ruhában tündököl legújabb képén Renee Zellweger

Leesik az állad, ha meglátod, milyen csodaszép ruhában tündököl legújabb képén Renee Zellweger
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Már rég nem láttuk a sztárt ennyire boldognak!

Renee Zellweger az utóbbi években picit eltűnt, hiszen ahhoz képest, hogy régebben nem telhetett el úgy év, hogy ne jött volna ki egy filmje, mostanában ez igencsak lecsökkent. Ez persze valószínűleg abszolút tudatos döntés a színésznő részéről, hiszen egészen 1992 óta Renee szó szerint megállás nélkül dolgozott, így kijelenthetjük, hogy igenis megérdemli a pihenést.

Persze, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az Oscar-díjas sztár teljesen felhagyott volna a színészkedéssel, hiszen épp most nemrég indult el misztikus minisorozata, a The Thing About Pam, amely egy gyilkossági ügyet próbál felderíteni, a nézők pedig már most imádják.

Legújabb projektje miatt pedig végre újra vadító képeken láthatjuk viszont a gyönyörű színésznőt, Renee ugyanis a Harper’s Bazaar felkérésére csodás képeken pózol, nekünk pedig csak az tűnik fel, hogy ennyire szikrázó és csillogó ruhát még soha nem láttunk rajta (na jó, de, a Chicago című filmben...):

Renee ráadásul a magazinnak magánéletéről is nyíltan beszélt, néhány hónapja ugyanis sokan pletykálták, hogy a színésznő összejött Ant Anstead televíziós műsorvezetővel, ezt pedig most a színésznő meg is erősítette, ráadásul nem is akárhogy:

„Úgy érzem, hogy a mennyországból küldték nekem (Renee publicistája nem sokkal azelőtt hunyt el, mielőtt megismerkedett új szerelmével - szerk.). Mindig a legjobbat akarja nekem, nincs nála jobb ember!”

A színésznőre tehát úgy tűnik, hogy maximálisan rátalált a boldogság, aminek elképesztően örülünk, na meg annak is, hogy Renee újra a képernyőkön van!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

Híres modellek, akik színésznőként is kipróbálták magukat

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.