Sport

Kép
Életmód

8 ok, amiért megéri jógázni

A jóga több egy egyszerű sportnál, egy életforma része, sőt mi több, egy életérzés közvetítője. A leghíresebb sztárok is igyekeznek hetente néhányszor jógázni, hiszen ők is tudják, milyen sok jótékony hatással jár a rendszeres jógázás.

Kép
InStyle TV

100 év sport 100 másodpercben

Vajon sokat változtak a sportolási szokások az elmúlt 100 évben? Nem is gondolnánk, mennyire! Az alábbi zseniális videóban egyetlen modellen mutatják be az elmúlt évszázad legemlékezetesebb trendjeit. Nézzétek csak!

Kép
Életmód

Így edz a szupermodell, Rosie Huntington-Whiteley - VIDEÓ

A Victoria's Secret egykori szupermodelljéből színésznővé avanzsált Rosie Huntington-Whiteley, akit jelenleg a Mad Max akciófilmeben láthatunk, tökéletes külsővel rendelkezik. Égig érő karcsú lábak, légies vonalak, nőies idomok, Rosie-nak mindez megadatott, de keményen meg is küzd azért, hogy formában maradjon, ami mostantól már Neked sem lehet gond, hiszen a modell megosztotta egy teljes edzéstervének videóját, így lehetőséged van ellesni a sztár kedvenc gyakorlatait!

Kép
Shopping

Fuss stílusosan - a 10 legjobb futócipő

A 21. század sportcipői egyre könnyebbek és kényelmesebbek. Eli van Poeyer összegyűjötte a 10 legjobbat (és legszebbet).

Kép
Promóciók

Már a Tescóban is megveheted a Runner's World magazint

Keresd ki a listából a hozzád legközelebb lévő Tesco áruházat és fuss a Runner's World Magazinért.

Kép
Életmód

Kovács Ági 11 kilót fogyott a futással

Élsportoló korában mindent időre csinált és naponta mérlegre kellett állnia. Kovács Ági akkor profi úszó volt, most amatőr futó, és kerül minden mérőeszközt. Teljesítményének új mértékegysége az öröm, és közben jobban néz ki, mint valaha.

Kép
Életmód

Így készül Barabás Niki a Los Angeles-i bikiniszezonra

Vida Virág első kézből tudósít nektek a hollywoodi filmvilág különböző szereplőiről. Legutóbb egy szuper szépségkoktél-receptet osztott meg Anastasia Fontaines színésznőtől, aztán az Oscar-gála estéjéről mesélt egy egészen különleges nézőpontból, most pedig egy Los Angelesben élő magyar modell, Barabás Niki bikinititkaiba avat be.

Előző oldal