25 évnek kellett eltelnie, hogy megtudjuk! Az ok, amiért soha nincsenek kilakkozva Carrie Bradshaw körmei

25 évnek kellett eltelnie, hogy megtudjuk! Az ok, amiért soha nincsenek kilakkozva Carrie Bradshaw körmei
Forrás: HBO

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Carrie Bradshaw minden kétséget kizáróan a popkultúra egyik kiemelkedő stílusikonja, ám körömtrendek terén biztos, hogy sosem fogunk az ő tanácsaira támaszkodni!

Carrie Bradshaw karaktere még 1998-ban, a Szex és New York első részével robbant be a köztudatba, és talán az őt életre keltő Sarah Jessica Parker sem gondolta volna egykoron, hogy a széria olyan nagy siker lesz, hogy nem csak a sorozattörténetre, de a trendek és a divat alakulására is ekkora hatással lesz majd.
A mindig stílusos írónő és barátnőinek hullámokkal teli romantikus életénél már csak gardróbjuk volt érdekesebb. Persze ahogy lenni szokott, a leglelkesebb rajongók minden apró részletet képesek voltak és képesek a mai napig kiszúrni a sorozat háza táján, így lett egész nyilvánvaló azon tény is, hogy Carrie Bradshaw egyáltalán nem festi a körmeit, ami divat iránti szenvedélyes rajongása fényében igencsak érdekes részlet. Egy interjú során meg is kérdezték Sarah Jessica Parkert arról, hogy karakterét miért kerülték el a feltűnő manikűrök?! A színésznő elárulta, hogy Carrie még a középiskolai évei során tanult meg írógépen gépelni, ekkor még sehol sem voltak a számítógépek és laptopok, hát még a tartós gél lakk és a shellac, ygy hát ő is a csupasz körmökhöz szokott. Majd hozzátette, hogy figurája egyébként is a divaton keresztül fejezi ki önmagát a sorozatban, így minden más beauty trükk eltörpül emellett.

Kép
forrás: HBO

Ezt az And Just Like That társproducere, Michael Patrick King is így gondolja, de annyit még érdekességképpen elárult, hogy a készítők igyekeznek Carrie mindkét oldalát megmutatni: a kicsit szokatlant és a földhözragadtat. Az a tény, hogy a legtöbb epizódban nem visel körömlakkot, annak is köszönhető, hogy a kezének természetes megjelenésével szeretnék szándékosan megtörni a divatos és stílusos oldalát. Továbbá a színésznő azt is elárulta, hogy valahol gyakorlati oka is van mindennek: „Nem időrendi sorrendben forgatunk, ezért nehéz lenne egyetlen olyan körömszínt kiválasztani, ami minden egyes jelenethez passzolna. Ez csak a gyorsaság és hatékonyságot útjában állna”. Annyit viszont elárultak, hogy az új évadban lesznek olyan epizódok, amikor Carrie körmei színt kapnak majd, ennek pedig köze lesz az írónő személyes gyógyulási történetéhez, és a gyász feldolgozásához, ami elkerülhetetlen volt a számára miután férje, Big az első évadban elhunyt.

Kép
forrás: HBO

Most pedig íme 10 olyan alkalom, amikor Carrie Bradshaw szépsége szerintünk még az outfitjét is felülírta!

Galéria / 10 kép

10 alkalom, amikor Carrie Bradshaw szépsége még az outfitjét is felülírta

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.