A Bvlgari Allegra megalkotásának története

A Bvlgari Allegra megalkotásának története

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A parfümös üveg mögött álló koncepció? Milyen történetet akart elmesélni a dizájnnal?

Az Allegra egy kiterjedt parfümkollekció, amelynek alapja egy egyedi sziluett, amelyet a különböző BULGARI ékszerkollekciók ihlettek, különösen a híres cabochon vágás, amely a Bulgarit a drágakő vágás referenciájává tette. Az üveget a szimmetria elve alapján fejlesztették ki, amelyet a két komponens közé ágyazott drágakövek moduláris kompozícióinak know-how-jának világa ihlette. Ez a totemisztikus forma a XX. század 2. felének olasz tervezői számára is nagyon kedves. Ez inspirálta a Memphis design irányzatot.

Kattints a képre és tudj meg többet!
forrás: Bulgari
Kattints a képre és tudj meg többet!

A Bvlgari Allegra célja, hogy elrepítse viselőjét Olaszországba – a Bulgari számára oly különleges helyre. Hogyan építette be ezt a flakondizájnba?

Különös figyelmet fordítottak az üveg különböző textúráira, arra törekedve, hogy az anyagban kifejezzék a rakott és a sima közötti kifejezést, amelyet egy római oszlop ihletett, gyakran játszva a függőleges textúrák kontrasztjával. A kontrasztos színek és mintázatok mindenütt jelen vannak a Bulgari örökségében.

A napforduló fontossága a Bvlgari Allegra történetében:

A Bvlgari Allegra az olasz érzelmek, az öröm és a fény, a napsugarak kifejezéséről szól, és ezek a Bulgari római örökségének részét képezik. A római építészet gyakran felerősíti a napfény érzelmeket keltő szerepét, mint például a Pantheon oculusa vagy a római házak, amelyek antik dizájnjában egy „heliocami-nus” néven ismert napkályha szerepelt.

Kép
forrás: Bulgari

A Bvlgari Allegra koncepció:

A Bvlgari Allegra az olasz életstílus színes, felemelő érzelmeit és az olasz nők egyedi csillogását egyesíti egy innovatív utazás során. A Bvlgari Allegra egy olyan kollekció, amely arra készült, hogy kifejezze az Ön egyediségét, érzelmeit és alkalmazkodjon a különböző hangulatokhoz.

A Bvlgari Allegra az olasz érzelmek világába kalauzol, és az olasz menekülés ellenállhatatlan élvezetébe burkol: a Földközi-tenger energizáló napsugarai, az olasz szerelem izgalma, az olasz dolce vita megnyugtató élvezete, egy római naplementés aperitivo hangulata és egy velencei ünnep varázsa.

A Bvlgari Allegra kilenc felemelő illatból és hét Magnifying esszenciából áll, és minden nőt meghív, hogy megtapasztalja a római élet iránti szenvedélyt. A Magnifying révén egy személyes illatot is formálhatnak, egy olyan egyedi és merész illatot, mint maga a Bulgari, olyan, mintha kedvenc kis fekete ruhájukat csavarnák meg.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.