BRUNO BANANI BEMUTATJA A MAGNETIC MAN-T - A merész és maszkulin Új Illat Férfiaknak

BRUNO BANANI BEMUTATJA A MAGNETIC MAN-T - A merész és maszkulin Új Illat Férfiaknak

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Lepd meg kedvesed bruno banani legújabb férfi illatával, ami maga a csábítás ereje! Németország első számú parfümmárkája egy merész, új illatot mutat be: íme a Magnetic Man! Érzéki és merész, ez a magával ragadó illat játékos magabiztosságot áraszt.

A magabiztos férfiak számára készült Magnetic Man egy ellenállhatatlan sármőr utazását idézi. Karizmatikus személyisége és tagadhatatlan vonzereje számára semmi sem elérhetetlen; pimasz mosollyal képes bármit megkapni. A szokatlan bája által ihletett bruno banani lenyűgöző ámbrás-fás illatot hozott létre. A fűszerek érzékisége találkozik a meleg, fás háttérrel, egy kis rummal, hogy hosszan tartó csábító nyomot hagyjon.

A hipnotikus illat a bergamott és a mandarin illatos keverékével nyílik, amely a szegfűzsálya zöld jegyével fonódik össze az azonnali frissesség érdekében. A szívben a kardamom, fekete bors és szerecsendió aromás fűszerkeveréke intenzíven érzéki benyomást kelt. Ahogy az illat leülepszik, az akigalafa és a benzoin fás és földes tónusai meleget és mélységet adnak, a fülledt rum akkord pedig fokozza a mélyen férfias élményt.

A Magnetic Man palack dizájnja éppolyan csábító, mint maga az illat. A bruno banani illatvonal jellegzetes ferde formáját visszhangzó üvegflakont egy feltűnő bordázott minta díszíti, amely a pisztolyfémre emlékeztető kupakon is folytatódik. Az ikonikus bb logó a palack elejére van dombornyomva, merész, mégis kifinomult megjelenést kölcsönözve az illatnak, amit a benne található gazdag, borostyánszínű folyadék tovább erősít.

Az illat játékos érzékiségét az erőteljes reklámkampány kelti életre, amit a Penzing Studios HYPERBOWL-ban, egy korszerű virtuális fimprodukciós házban forgattak, ami 400 m2-es nagyfelbontású LED-ekkel van felszerelve, és bármilyen környezetet képes újrateremteni. A reklámban bruno banani számtalan általa választott álomvilágban kalandozik, mígnem egy klubba megy, ahol könnyed önbizalma felkelti két magával ragadó nő figyelmét. A "Mi Te a fantáziád?" kérdés arra emlékeztet, hogy bruno banani álomvilágában vagyunk, ahol az illat önbizalmat ébreszt, szupererőt ad viselőjének, hogy áthágja a szabályokat, hihetetlen és varázslatos világokat nyitva meg.

A bruno banani sikeres illatportfóliójának legújabb tagja, a Magnetic Man kétféle hosszantartó Eau de Toilette formátumban kapható, Jó tudni, hogy az illat vegán formulával rendelkezik.

Lepd meg kedvesed a bruno banani Magnetic Man illatával!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!