A brit királyi család 8 furcsa öltözködési szabálya, amiket tilos megszegni

A brit királyi család 8 furcsa öltözködési szabálya, amiket tilos megszegni
Forrás: Chris Jackson/Getty Images For Buckingham Palace

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Bizony, a brit királyi család élete körül számos érdekes szabály, szokás és hagyomány húzódik, melyek mind egy egészen különleges világba adnak számunkra betekintést. A hagyomány része az, hogy oly misztikus, szinte elérhetetlen szintre emeli az uralkodócsaládot, mely megközelíthetetlenség valószínűsíthetően a kulcsa is a monarchia fennmaradásának. Éppen ezért magasak is a feléjük támasztott elvárások, így nem csoda, hogy minden apró részletre ügyelnek. Az alábbiakban pedig olyan szabályokat hoztunk, melyek a külső megjelenésükre vonatkoznak.

Mint már említettem, a brit királyi család életének minden területét szigorú, elképesztően precíz szabályok hálózzák be. Számtalan elvárásnak kell megfelelniük, és bizony ezek nem feltétlen csak viselkedésükre vonatkoznak, ugyanis külső megjelenésüknek is számtalan rendkívül fontos szabálynak kell megfelelnie.

Elsősorban, érthető módon meg van határozva az, hogy bizony mindig kifinomultan, elegánsan kell megjelenni. Semmi esetre sem szabad feltűnő, extravagáns darabokat hordaniuk, hanem méltóságteljes, letisztult, elegáns darabokból kell állnia a ruhatáruknak. Arról nem is szólva, hogy a nyilvános megjelenéseik előtt egy teljes stáb segít nekik a lehető legjobb megjelenés érdekében.

Kép
forrás: Chris Jackson/Getty Images For Buckingham Palace

Fontos tudni, hogy a királyi család öltözködési protokollja nem csupán az uralkodóra, vagy trónörökösre vonatkozik, hanem a család minden egyes tagjára, beleértve a gyermekeket is. Természetesen néha előfordul, hogy ezen szabályokat egy kicsit áthágják, azonban az esetek jelentős többségében igyekezzenek eszerint megjelenni a nyilvánosság előtt.

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a szabályokat, melyeket a királyi család tagjainak be kell tartania!

Galéria / 8 kép

Ezeket a furcsa öltözködési szabályokat kell betartania a brit királyi család tagjainak

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.