Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek
Forrás: Bioderma

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

A Bioderma, amely a modern bőrgyógyászati innovációk szinonimája, büszkén ünnepli az Atoderm Intensive Balzsam 10. évfordulóját. Ez a mérföldkő a márka következetes elkötelezettségét tükrözi azok iránt, akik száraz, nagyon száraz és ekcémára hajlamos bőrrel küzdenek. Az Atoderm sorozat, amely magában foglalja az Atoderm olajtusfürdőt, az Atoderm Intensive balzsamot, és bemutatja az Atoderm Intensive Eye krémet, egy olyan holisztikus megközelítést kínál a bőrápolásban, amely tápláló és ökológiai szempontból is felelős.

Bioderma Atoderm Intensive balzsam: Egy évtizednyi szeretet

Az elmúlt évtizedben a Bioderma Atoderm Intensive balzsamja reményforrás volt azok számára, akik száraz és ekcémás bőrrel küzdenek. Ez a bőrpuhító krém azonnali enyhülést nyújt a stresszes bőrnek, hosszan tartó kényelmet és hidratációt biztosítva. Egyedülálló formulája, amely a DAF komplexumot tartalmazza, segít megerősíteni a bőr természetes védőrétegét, csökkentve az ekcéma és más bőrproblémák kialakulásának kockázatát.

Kattints a képre és tudj meg többet az Atoderm termékcsaládról!
forrás: Bioderma
Kattints a képre és tudj meg többet az Atoderm termékcsaládról!

Az Atoderm Intensive balzsamot kifejezetten arra tervezték, hogy enyhítse a száraz és ekcémára hajlamos bőrrel járó kellemetlenségeket. Enyhíti az viszketést, a bőrpírt és az irritációt, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy visszanyerjék önbizalmukat és élvezhessék az egészséges, rugalmas bőr örömét. Továbbá, mentes parabénektől és illatanyagoktól, így gyengéd és minden korosztály számára alkalmas, a csecsemőktől az idősebbekig.

Bioderma Atoderm olajtusfürdő: A tápláló tisztítás

A Bioderma Atoderm olajtusfürdő luxus kényeztetést nyújt a bőrnek, átalakítva a mindennapi zuhanyozást egy feltöltő, spa-szerű élménnyé. Az egyedülálló ökobiológiai megközelítés biztosítja, hogy ne távolítsa el a bőr természetes olajait. Ehelyett biológiailag lebomló és természetes eredetű összetevőket használ a bőr egyensúlyának megzavarása nélkül. Ez a szappanmentes olajtusfürdő még a legérzékenyebb bőrtípusok számára is megfelelő, akár gyermekeknek is.

A képen balról jobbra: Bioderma Atoderm Olajtusfürdő és Bioderma Atoderm Intensive balzsam
forrás: Bioderma
A képen balról jobbra: Bioderma Atoderm Olajtusfürdő és Bioderma Atoderm Intensive balzsam

Atoderm Intensive Eye krém: Megnyugvás a szemkörnyéknek

A holisztikus bőrápolásunk folytatásaként a Bioderma örömmel mutatja be az Atoderm termékcsalád egy újabb tagját, az Atoderm Intensive Eye krémet. Ez a kímélő szemkrém intenzív hidratálást nyújt, és segít csökkenteni a duzzanatot és az ekcémás irritációt a szem körüli érzékeny bőrön. Ez tökéletes kiegészítése mindennapi bőrápolási rutinjának, kifejezetten a szem körüli érzékeny bőr egyedi igényeinek kielégítésére tervezték.

Kép
forrás: Bioderma

Ökobiológiai szemlélet: Gondoskodás a bőrünkről és környezetünkről

A Bioderma ökobiológiai szemlélete minden termékben megnyilvánul az Atoderm termékcsaládban is, miszerint a bőrünk minden nap különböző környezeti tényezőkhöz alkalmazkodik, amelyek befolyásolják az egyensúlyát és egészségét. Ilyen tényezők közé tartozik a szennyezés, az időjárási változások, az UV-sugarak, a betegségek, a gyógyszeres kezelések és az öregedés. Mindezek gyengíthetik a bőr természetes védekezőképességét, de az ökobiológiai termékek, mint az Atoderm termékcsalád bármely tagja, segítenek ezen a ponton. Ezek a formulák biztosítják a bőr számára a szükséges hatóanyagokat, hogy megőrizzék a megfelelő működését. Ezáltal megelőzhetők a túlápolás negatív hatásai, amelyek gátolhatják a bőr természetes regenerálódási folyamatait és erősíthetik az ekcémás fellángolásokat.

Kép
forrás: Bioderma

Bioderma Atoderm: Egy évtizednyi elkötelezettség

Az Atoderm sorozat már egy évtizede teszi lehetővé, hogy száraz, érzékeny vagy ekcémára hajlamos bőrrel is tünetmentesen éljünk, függetlenül a problémák mértékétől. Az Atoderm Intensive balzsam évtizedes tapasztalata a márka alapját képezi.

Azok számára, akik speciális bőrápolást keresnek, amely nemcsak gyógyít, hanem tiszteletben tartja a környezetet is, a Bioderma Atoderm sorozat a megfelelő választás. Ünnepelj velünk az Atoderm Intensive balzsam egy évtizedes szeretetével, és indulj el az egészségesebb, ragyogóbb bőr felé vezető úton.

Kép
forrás: Bioderma

Nézd meg az alábbi videót!

Csatlakozz te is a Bioderma Atoderm közösséghez és látogass el a legközelebbi patikába vagy keresd termékeinket a www.dermashop.hu weboldalon!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!