Bennfentes: Szegedi Kata divatbemutatóján jártam

Bennfentes: Szegedi Kata divatbemutatóján jártam

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Új rovatunkban Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


"Hellóka Bennfentesek! Az elmúlt két hetem meglehetősen mozgalmas volt. Új helyre költöztettük az Attractive Modellügynökség irodáját, ami elég nagy munka volt, cserébe viszont egy új, szuper helyen tölthetem a mindennapjaimat ezentúl. A költözés okozta káosz közepette sem állhatott meg a munka, hiszen a modellek nyári elhelyezése mindig kardinális pontja az évünknek. Így aztán telefonról, otthonról, dobozok között a földön ülve röpítettük az email-eket Orsival (Fehér Orsi, az Attractive tulajdonosa – a szerk.) az éterbe. Szerződéseket bújtunk, pakoltunk, vízumokat intéztünk, dobozoltunk, felkészítettük a lányokat az utazásra és újra cipekedtünk. Képzelhetitek!
Ám ez idő alatt sem tétlenkedtem és igyekeztem eljutni néhány divateseményre, hogy legyen mit megosztanom veletek. Néhány hete a La Plaza étterem teraszmegnyitójának keretein belül pöröghettek a lányok Szegedi Kata bemutatóján. Kata személyes jó barátom, így nem volt kérdés, hogy a bemutatót közös kooperációban vezényeljük le, így az Attractive kis család tíz lánya léphetett kifutóra. Biztosan olvastatok már Kata egyedi printelt kollekciójáról, vagy nem? Na, majd most!
A „Splendens” fantázianevet viselő kollekciót a tenger világa ihlette, melynek fő motívuma egy harcos hal. „A különleges és saját tervezésű minták adják a tavasz-nyári kollekció alapmotívumait, amelyek jól felismerhetővé és egyedivé teszik az idei darabokat. Fontos volt számomra, hogy különleges, mégis hordható, és könnyen kombinálható darabokat alkossak, amelyeket magabiztosan viselhetnek a kozmopolita nők” – mondta el Szegedi Kata a kollekcióról.
Az eseményen ott volt többek között Lakatos Márk, aki az este házigazdája volt és az abszolút kedvenc darabomat, egy printelt bomberdzsekit viselt. Erről mutatok is képet nektek, hiszen gyönyörű Alisánk szerepelt a kollekció lookbookjában, amit Viszlay Márk divatfotós örökített meg. Éder Krisztián SP is tiszteletét tette a rendezvényen,(szakadt nadrágját varrhatták a lányok öltöztetés közben, Krisztián, mindig csak a gond van veled :) ), aki egyébként Kata legújabb őszi/téli kollekciójának lookbookját fotózta Julianna közreműködésével ügynökségünkről.
A lányok nagyon szépek és ügyesek voltak, büszke voltam rájuk, pláne, hogy néhányan ekkor léptek életükben először kifutóra, amire örömmel fognak visszagondolni, mikor már tapasztalt „öreglányként” rohangálnak a nagy divatházak kifutóin. Kata a show előtt néhány nappal azt álmodta, hogy a lányok dominóként fognak eldőlni – mindig stresszelsz, drágám, feleslegesen – a lányok sokat gyakoroltak előtte (nincs is más választásuk, minden nap terrorizáltam őket :) ) így aztán nem voltak nagy borulások, szerencsére.
A bemutató végeztével mindenki fejest ugrott az állófogadás falatkái és bárpultosai közé, csakúgy, mint minden ilyen eseményen. Én sem tettem másképp, bár bevallom, valahogy mindig a koktélos sorban találom magam azonnal. Az ételek mindig szépek és mutatósak, de miután megkóstolom őket, rám tör a vágy egy jó zsíros kenyér iránt lilahagymával, pirospaprikával, ahogyan nagymamám készíti nekem vidéken. Így aztán a kulináris kavalkádot leöblítettem inkább egy vodka-szódával. Na, jó kettővel."

Galéria / 5 kép

InStyle - Bennfentes: Szegedi Kata divatbemutatóján jártam

Megnézem a galériát


Még több képért kattintsatok a galériára!


Villáminterjú Szegedi Katával


Frák Peti: Melyik divatházhoz mennél el gondolkodás nélkül, akár gyakornoknak is?
Szegedi Kata: Givenchy!
FP: Tegyük fel, hogy nagyon gazdag vagy. Melyik globális problémára fordítanád a legtöbb pénzt?
SZK: Rákkutatás.
FP: Bali vagy Alaszka?
SZK: Bali.
FP: Rúzs vagy szemceruza?
SZK: Rúzs.
FP: Kutya vagy macska?
SZK: Kutya.
FP: Facebook vagy Instagram?
SZK: Instagram.
 Kata Szegedi lookbook - a kollekció modellje Alisa@Attractive
Kata Szegedi lookbook - a kollekció modellje Alisa@Attractive


A folytatásban egy boltmegnyitóról olvashattok majd, összekapcsolva a Gombold újra! eseményével, backstage fotókkal, kulisszatitkokkal. Addig is kérdezzetek bátran a modellekkel kapcsolatban kedvenc tervezőtökről, bármiről, én pedig gyűjtöm a pletykákat. ;) xoxo
PS: Kissé késve, de elfutok megnézni a Nagy Gatsby című filmet, állítólag szuper a látványvilága. Ti láttátok már, tetszett nektek?
Miközben írok nektek, ezt a betétdalt hallgatom, imádom:

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!