Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Hiszed vagy sem, de a legendás Barbra Streisand 2024. áprilisában immár a 82. születésnapját fogja ünnepelni, igaz, ránézésre egészen biztosan jó pár évet letagadhatna, hiszen nagyszerű formában van. Az énekesnő-színésznő és rendező 1942-ben született, New York-ban, édesanyjának csodálatos énekhangja volt, ám ő végül nem lett énekesnő, tanítónőnek állt. Édesapja ugyanott tanított, ahol az édesanyja, a szülők így szerettek egymásba. Sajnos a férfi tragikus hirtelenséggel, mindössze 34 évesen elhunyt lánya, Barbra egyéves korában. A család gyászolt, ráadásul családfő híján súlyos anyagi problémákkal küszködtek. A csillag annak ellenére szeretett volna énekesnő lenni, hogy édesanyja kérte, felejtse el a showbizniszt. Ezzel azonban éppen a fordítottját érte el, Barbara még keményebben küzdött a sikerért, ami már 16 évesen kezdett is megmutatkozni az életében.

Barbra Streisand egy vakrandin ismerte meg élete szerelmét

Barbra Streisand már kamaszlányként, körülbelül 15-16 éves korától önálló életet élt, mindenféle munkát elvállalt, hogy fenntartsa magát, közben pedig castingokra járt, hogy befuthasson. Valamivel később már éjszakai klubokban adott elő, 20 évesen pedig rendkívüli hangjának köszönhetően megkapta első Broadway szerepeit. A tévé a hatvanas évek elején kezdte felkapni, 21 évesen pedig aláírta első stúdiószerződését. Ezután olyan dalokat kapott tőle a világ, mint a Woman in Love, a People, a Somewhere, az Evergreen, a My Man, a No More Tears vagy a You Don’t Bring Me Flowers.

Még ugyanebben az évben, 1963-ban, 21 évesen férjhez ment Elliott Gouldhoz, akitől 1966-ban fia született, a színész-énekes Jason Gould. Válásuk után sokakkal randizott, de egyik kapcsolat sem működött, exei között szerepel Don Johnson, Richard Gere, Andre Agassi és Liam Neeson is. Élete igazi nagy szerelmét, James Brolin-t 1996-ban ismerte meg, Barbra Streisand ekkor már 55 éves volt. A férfival, aki egy évvel idősebb nála, a barátai hozták össze, méghozzá egy vakrandi keretein belül. Mivel ekkorra a világsztár már nagyon sok szerelmi csalódáson túl volt, nem számított sok jóra, azonban Brolin személyisége teljesen magával ragadta.

Barbra Streisand ritkán mutatkozik férjével, utoljára 2019-ben fotózták le őket együtt.
forrás: Getty Images
Barbra Streisand ritkán mutatkozik férjével, utoljára 2019-ben fotózták le őket együtt.

Nem sokkal első találkozásunk után készült el a Tükröm, tükröm című film Barbra rendezésében és főszereplésével, amelynek alapjául az ő nem mindennapi szerelmük szolgált. „Összejönni Brolin-nal olyan volt, mintha az élet imitálná a művészetet” – mesélte egy interjúban boldogan a színésznő egy interjúban. A pár 1998-ban házasodott össze egy hatalmas bulin, amit Malibuban szerveztek meg.

A párnak végül sikerült az, amire mindenki vágyik: együtt öregedhettek meg boldogságban. A mai napig visszafogott, csendes életet élnek, nem járnak nagy sajtóeseményekre, inkább egymással töltik az idejüket. „Soha nem öltözünk ki és megyünk el valahova, nem járunk premierekre sem. Soha nem megyünk olyan helyre, ahol kamerák vannak. Inkább egész hétvégén ágyban maradunk, könyveket olvasunk fel egymásnak. Szeretünk együtt semmit csinálni” – mesélte egy másik interjúban a szupersztár.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!