71 évesen is bombanő, de nézd meg, milyen gyönyörű volt fiatalon Az Usher-ház bukásának sztárja, Mary McDonnell - fotók

71 évesen is bombanő, de nézd meg, milyen gyönyörű volt fiatalon Az Usher-ház bukásának sztárja, Mary McDonnell - fotók
Forrás: Netflix

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Ilyen jól néz ki Mary McDonnell, az év legmenőbb horror sorozatának sztárja!

Aki imádja a horrort, az bizonyára teljesen odáig volt a Netflix legújabb horror-dráma sorozatáért, Az Usher-ház bukásáért, amely a híres író, Edgar Allen Poe azonos című novelláján, valamint más művein alapul. A non-lineáris, 1953-2023 között játszódó sztori középpontjában egy Roderick Usher nevű üzletember áll, aki az évtizedek során hatalmas gyógyszeripari nagyhatalmat épített maga köré, ezzel jól megszedve magát. Mindebben ikertestvére, a rafinált és mindenkin átgázoló Madelein volt a legnagyobb segítsége. Utóbbit, ezt a rendkívül összetett női karaktert a „jelen” idősávjában a most 71 éves Mary McDonnell alakította, méghozzá egészen zseniálisan. Nem csoda, hiszen egy olyan sztárról beszélünk, akit karrierje során már kétszer jelöltek Oscar-díjra, először 1991-ben a Farkasokkal táncoló című film női mellékszerepéért, majd 1993-ban a Szerelem-hal című alkotás női főszerepéért.

Így nézett ki fiatalin a Madeleint alakító Mary McDonnell

Mary McDonnell neve és arca a fentieken túl ismeős lehet például a Donnie Darko című filmből, amelyben ő játszotta az anyukát, Rose Darko-t, vagy a Vészhelyzetből, amelyben ő volt Eleanor Carter.

Kép
forrás: Getty Images

A színésznő 1952. április 28-án született, öt testvére van, családja ír származású és nagyon vallásos. A hetvenes évek elejétől fogva gyakran állt különféle színházak színpadán, 1981-ben Obie-díjjal jutalmazták. 21 évnyi színházi munka után a már említett Kevin Costner-film, a Farkasokkal táncoló volt az első próbálkozása a kamera előtt.
Mary 1984-ben házasodott meg, a színész Randle Mell-hez ment feleségül, akitől két gyermeke született, Michael és Olivia. Bár a színészpáros 2021-ben elvált, jó a kapcsolat közöttük. Lányuk, Olivia Mell szintén színésznő lett, azonban egyelőre nem igazán volt alkalma megmutatni tehetségét, az IMDb szerint a Gyilkos ügyekben kapta egyetlen híresebb szerepét. Olivia 2023 őszén ment férjhez, azóta Olivia Reddy-re változtatta a nevét. Fiuk, Mike Mell zenészként keresi a kenyerét, van egy Tumble Weed nevű zenekara.
Mary McDonnell-re nagyon büszke lehet a családja, ugyanis hetven felett is fantasztikusan jól néz ki, hosszú, őszes szőke, szuper trendi hajat hord, színes rúzsokat használ, vagány szemüvegekkel dobja fel a megjelenését. Nem csoda, hogy közel 32 ezer követője állandóan bókokkal halmozza el az Instagram-oldalán.

Most pedig nézd meg, milyen gyönyörű nő volt a Titanic idős Rose-a, Gloria Stuart fiatalon!

Galéria / 11 kép

Ilyen gyönyörű nő volt Gloria Stuart

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!