4+1 ok, amiért az ASUS Zenbook S 13 OLED lesz a legjobb barátod

4+1 ok, amiért az ASUS Zenbook S 13 OLED lesz a legjobb barátod

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tesztelem az ASUS Zenbook S 13 OLED ultrabookot - íme minden, amit erről az ultrabookról tudni érdemes!

A cikk támogatója az Asus

2020 óta minden megváltozott, amit eddig egy jó laptopról gondoltam. A hibrid munkavégzés elterjedése új kapukat nyitott ki sokak életében - ahogy az enyémben is -, ám ezzel együtt egészen más igényeim lettek a technikai eszközeimmel kapcsolatban, és most, hogy tesztelhettem ASUS Zenbook S 13 OLED-et, rájöttem, hogy ez az az ultrabook, amiben minden vágyam összpontosul. Számomra újságíróként a laptopomnak egyszerre kell szolgálnia a munkában és a magánéletemben, és állnia kell a sarat 2023-as kihívásokkal szemben. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az elvárásokkal, szóval ha hozzám hasonlóan te is egy sokoldalú és rugalmas gépet keresel, akkor íme minden, amit az ASUS Zenbook S 13 OLED-ről tudni érdemes!

1. Szuperkönnyű

Egy csak az irodában, vagy csak otthon használt laptop esetében talán kevésbé elvárás a súly, ám ha te is azok közé tartozol, akik mozgalmas életet élnek és állandóan viszik mindenhová magukkal a gépüket, akkor pontosan tudod, hogy mennyit számít, hogy mennyit is nyom a technika a táskádban. Reggel otthon, délelőtt az irodában, majd két megbeszélés között egy kávézóban, a rugalmas munkavégzéshez a gépemnek is rugalmasnak kell lennie. Többek között ez az egyik, amiért annyira beleszerettem ebben az ultrabookba, ugyanis sokkal könnyebb, mint bármi, ami eddig a kezeim között megfordult, arról nem is beszélve, hogy igazán kis helyet foglal, egy nő esetében pedig ez is egy igen kritikus kérdés, a ASUS Zenbook S 13 OLED pedig egy 1cm vékony, 1kg súlyú csoda. És hajlékony! A gép ugyanis 180°-ban kihajtható, ami nagyon jól tud jönni a megbeszéléseken, jobban, mint eddig barmikor is gondoltam.

2. Kicsit, de erős

Az ASUS Zenbook S 13 OLED bár igaz, hogy ultravékony és ultrakönnyű, mindez nem megy a teljesítmény rovására. Egy 13. generációs Intel® Core™ i7 processzort került ugyanis a szuperkönnyű házba, valamint Intel® Evo™ tanúsítást kapott laptop, ami azonnal felébredéssel, gyorsabb WiFi csatlakozással és nagy akkumulátor-kapacitással büszkélkedhet, így sehol nem hagy cserben és egész nap hatékony maradhatok, ha pedig mégis energiára lenne szüksége, a gyorstöltéssel mindössze 49 perc alatt 70%-ra tölthetem és szaladhatok is tovább.

3. Lenyűgöző szórakoztatás

A munkámhoz is elengedhetetlen a jó képminőség és hang, de esetemben mindez a kikapcsolódáshoz még fontosabb, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül a streeming korában. A Zenbook S 13 OLED ebben is társad lehet, ugyanis a lenyűgöző 2.8K-s OLED HDR NanoEdge kijelzője minden hihetetlen pillanatot részletgazdaggá és ultra élénkké tesz, valamint a környező megvilágításhoz igazodó színszenzor automatikusan a környezeti változásokhoz igazítja a fényerőt és a színhőmérsékletet. Ami pedig a hangot illeti, a gép Harman Kardon tanúsítást kapott Dolby Atmos® hangrendszerrel érkezik a Smart Amplifier mellett, amely egy normál erősítőnél akár 3,5-ször hangosabbra turbózza a hangerőt. És van itt még valami, ami a mai, online meetingekkel teli világban hatalmas előny: az AI kamera és audiorendszer! Az ASUS AiSense kamera gondoskodik a lehető legjobb képminőségről virtuális konferenciák során, az AI zajszűrés pedig egy masszív, mélytanulási adatbázist hív segítségül a háttérzaj csökkentéséhez a mikrofon és az audioeszközök számára. Hát nem csodás?

4. Bírja a strapát

Ha olyan gépet keresek magadnak, ami bírja az erős igénybevételt, és nem csak esténként és hétvégén kapod elő otthon, akkor a Zenbook lesz számodra a jó választás. Minden ASUS laptopot, így a Zenbook S 13 OLED-et is 12 szigorú tesztelési módszernek és 26 kemény vizsgálati eljárásnak vetettek alá, ezzel meghaladva az iparági szabványokat. Az eredmény egy olyan termékcsalád, amely a megbízhatóságáról és tartósságáról híres, de bárki, aki a kezébe veszi, megbizonyosodhat róla. Ezek a tényezők természetüknél fogva a hosszú élettartamot és ezáltal a fenntarthatóságot is elősegítik, így nyugodtan dolgozhatsz, utazhatsz vagy pihenhetsz abban a tudatban, hogy ASUS laptopod készen áll a való világ kihívásaira.

+1 pont a fenntarthatóságért

És ha már szóba került a fenntarthatóság, nem lehet elmenni amellett, hogy a Zenbook S 13 OLED milyen anyagokból készült. Ennél az ultrabookbál első alkalommal használták az alumínium fedelet plazmaszórásos alumínium-oxid kerámiává alakító speciális eljárást, amely az ASUS különlegessége. Az eljárás tiszta vizet használ, és nem igényel szerves vegyületeket, erős savakat vagy nehézfémeket. Ehelyett ez a környezetkímélő, merítéses módszer az alumínium fizikai és kémiai átalakulását eredményezi. Mindez jobb vízállóságot, korrózióvédelmet, hőkezelést, keménységet és élettartamot eredményez. A szín, az árnyalatok, a porozitás és a textúra további finomhangolása hőmérséklet és elektromosság segítségével történik, ez pedig minden fedelet egyedülállóvá tesz. Azaz nincs két egyforma Zenbook S 13 OLED, mi ez, ha nem menő?!?

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?