A néhai Playmate egyetlen lánya gyönyörű tinivé cseperedett - Dannielynn már 16 éves!

A néhai Playmate egyetlen lánya gyönyörű tinivé cseperedett - Dannielynn már 16 éves!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Anna Nicole Smith lánya, Dannielynn édesapja szerint nemcsak belül, de kívül is nagyon hasonlít néhai anyukájára.

Még májusban mutatta be a Netflix az Anna Nicole Smith: Nem ismertek engem című dokumentumfilmet, ami a 2007. február 8-án elhunyt egykori Playmate életet mutatja be a barátok és családok emlékeivel kiegészítve.
Most bele sem megyünk abba, hogy a szépséges texasi kislány miként vált a '90-es évek egyik foglalkoztatott modelljévé, majd a 2000-es években egy olyan megosztó média- és televíziós jelenséggé, aki tényleg mindent megtett azért, hogy a figyelem középpontjában maradjon. Inkább úgy gondoltuk, hogy utánajárunk annak, hogy miként alakult Anna Nicole Smith halála után egyetlen életben maradt gyermeke, Dannielynn élete.

A kislány mindössze 6 hónapos volt, amikor édesanyja elhunyt, a közvélemény ekkor még úgy tudta, hogy az édesapja Howard K. Stern ügyvéd, annak ellenére, hogy még jó pár férfi neve is az esélyesek listájára került. 2007 áprilisában egy DNS-teszt tett pontot a találgatások végére, ami 99,99%-os eséllyel mutatta ki, hogy Larry Birkhead a vérszerinti apa.
Anna Nicole Smith tulajdonában halálakor egy 1,8 millió dolláros ingatlan állt, amin 1,1 millió dolláros jelzáloghitel volt. A modell végrendeletében minden vagyonát fiára, Danielre hagyta, aki tragikus módon három nappal Dannielynn világra jötte után hunyt el. A számos jogi procedúra után végül a lánya, 700 ezer dollárt örökölt néhai édesanyjától, akinek kitaposott útjára viszonylag ő is gyorsan rálépett, hiszen 2013-ban már a GUESS Kids kampányában szerepelt.

Édesapját bár sokan vádolták meg azzal, hogy hajtja a hírnevet, mégis úgy tűnik, hogy a negatív hangoknak nem volt igazuk, Larry ugyanis mindent megtesz azért, hogy Dannielynn-nek normális gyerekkora legyen, és bár nem zárkóznak el egy-egy vörös szőnyeges esemény lehetőségétől, viszonylag a reflektorfénytől távolabb rendezkedtek be egy hétköznapibb életre. Édesapja egy interjúban elárulta, hogy lánya „Nagylelkű, mint az anyja. Ugyanakkor válogatós is, mint amilyen az anyukája is volt”. A vegetáriánus tini egyébként szeret gitározni és tehetsége is van hozzá, illetve már egyre jobban körvonalazódnak a tervei a továbbtanulást illetően. „Igazságügyi orvosszakértő szeretne lenni, és most gimnáziumban is felvett ilyen órákat, élvezi és szeret is beszélgetni is róla” - mesélte büszkén az édesapja, majd halkan megjegyezte, hogy persze ez akár változhat is, hiszen még valahol gyerek és az álmok ebben a korban akár napról napra ölthetnek új formát. Az viszont egyre biztosabb, hogy nem modellként képzeli el az életét, és maximum csak pár alkalmi felkérésnek tesz majd eleget a jövőben. Hogy ez mennyire lesz majd így! Minden bizonnyal idővel kiderül!

Most pedig íme néhány forró fotó Anna Nicole Smith-ről, az egykori amerikai szexszimbólumról!

Galéria / 6 kép

Anna Nicole Smith, egykori amerikai szexszimbólum

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!