A világ egyik legnagyobb H&M üzlete nyílik Budapesten

A világ egyik legnagyobb H&M üzlete nyílik Budapesten

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Május 26-án nyílik a H&M legújabb és egyben legnagyobb magyarországi üzlete a Váci utca elején, a Váci1-ben. A műemlékvédelem alatt álló épületben, mely az UNESCO Világörökség része, helyet kap az összes koncepció, így a férfi-, női- és gyermekruházat mellett a Home és szépségápolási részleg is.


Hamarosan megnyílik Magyarország legnagyobb H&M üzlete Budapesten: a Váci utca legelején található Váci1 ad otthont május 26-ától a svéd divatóriás legújabb üzletének, mely a H&M magyarországi zászlóshajója is egyben. Ez azt jelenti, hogy ez az üzlet minden tekintetben kiemelkedik a többi közül: a nem mindennapi szépségű és múltú műemléképületben, mely egykor a Budapesti Értéktőzsde helyszínéül szolgált, és amely az UNESCO által nyilvántartott Világörökség része, a márka összes koncepciója megtalálható lesz. A három szintes üzletben a férfi-, női- és gyermekruhák mellett lesz Home és szépségápolási részleg is, valamint a hazai viszonylatban szintén egyedülállónak számító kibővített cipőrészleg is.

Kép


A H&M-nél kiemelkedő szerepe van a fenntarthatóságnak, mely fontos részét képezi a vállalat üzletpolitikájának, így a H&M szlogenjébe is bekerült: “Divat és minőség a legjobb áron, fenntartható módon”. A vállalat már évek óta kínál fenntarthatóbb anyagok felhasználásával, például biopamutból és újrahasznosított pamutból készült ruhákat, melyek Conscious néven találhatók meg az üzletekben.

Kép


Azonban nemcsak a ruhagyártás, de az üzletnyitás terén is kiemelkedően fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem: a természetes erőforrások kímélése érdekében az új üzletek nyitásánál is fontos szempont az energia- és erőforrás-takarékosság, amit a vállalat a partnereitől is elvár. A H&M az üzletek kialakításakor és üzemeltetése folyamán is olyan új technológiákat használ, amelyekkel csökkentheti a környezeti terhelést. Szuper hír!

Az üzletnyitás napján, május 26-án a H&M egész nap 20 százalékos kedvezménnyel várja a vásárlókat. Emellett az első száz vásárló ajándékkártyát kap, valamint Sziget jegyek is kisorsolásra kerülnek a nap folyamán.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.