A USE unused meghódítja New Yorkot

A USE unused meghódítja New Yorkot

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tóth András exkluzív élménybeszámolója a divatfővárosból.


"Immár sokadik New York-i látogatásunk ezúttal üzleti célból történt, így igencsak szűkében voltunk a szabadidőnek. Két "appointment" között azért belefért némi városnézés, és a hétvégénk is szabad volt. Most először laktunk Manhattan szigetén kívül, és egyáltalán nem bántuk meg.
Brooklyn Heights a sziget túlpartján fekszik, és a Brooklyn Bridge köti össze Manhattannel. Nagyon felkapott környék lett az elmúlt években, jobbnál-jobb autentikus bárokat és éttermeket találhatunk az idilli kertváros rengetegében. Aki Brooklyn Heights-ra téved, ne hagyja ki a Lemongrass Grillt (163 Court Street, Brooklyn, NY), ahol verhetetlen a házi készítésű hamburger. Hétvégén érdemes komppal áthajózni Brooklynból a közeli Williamsburgbe, ahol a hatalmas bolhapiacon még 1950-es évekbeli budapesti képeslapot is találni.

Galéria / 7 kép

InStyle - A USE unused meghódítja New Yorkot

Megnézem a galériát


Kattintsatok Tóth András New York-i fotóiért!

Természetesen Manhattan is tele van látnivalóval. Ami a legszembetűnőbb változás volt a város látképén, az az újonnan épülő World Trade Center ikertorony, ezt szinte a város minden pontjáról látni lehet. West Village és a Meatpacking District továbbra is a város legkúlabb részei és a Sohóval együtt még mindig a divatimádók mekkája ez a terület. A Meatpacking District-ben található a Chelsea Market (75 9th Avenue, NY) tele delikátboltokkal és éttermekkel. Érdemes "take away" kérni az ételt és a közeli - egykori magasvasút helyén kialakított parkban - High Lane-en megebédelni. Innen gyalog sincs messze a város legjobb könyvesboltja, a Strand (828 Broadway, NY). Töménytelen mennyiségű könyv, szinte minden témában. A Strandben nézelődve úgy telik el 4-5 óra, hogy az ember észre se veszi.
A modern művészetek kedvelőinek kötelező a MoMa (11 W 53rd Street, NY), vagyis a The Museum of Modern Art, akit pedig a divat megszállottja, az még augusztus 14-ig elcsípheti a Punk: Chaos to Couture kiállítást a Metropolitan Museum of Art-ban (1000 Fifth Avenue, NY).
Ezúttal sikerült egy új éttermet is felfedeznünk, az East Village-ben! Az Ippudo Ramen (65 Fourth Avenue, NY) egy japán rámen étterem, ahol az emberek átlagosan 2,5-3 órát várakoznak, mire felszabadul egy asztal, de a gasztronómiai élmény minden várakozást felülmúl.
És végül ne feledkezzünk meg a Central Parkról sem, ahol mindig történik valami (és a csónakázás a tavon a magyaroknak ingyenes :) )."
A portrét a tervezőtrióról Hencz Péter készítette, és az áprilisi InStyle-ban található exkluzív USE unused dizájnerportrénkhoz készült.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.