Tóth András

Kép
Stílus

Micsoda hír! Új márkával térnek vissza a USE unused tervezői

Nem kell már sokáig nélkülöznünk a srácokat!

Kép
Shopping

Szomorú hírt kaptunk: végleg bezár az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb magyar divatmárka

Hiányzni fognak a magyar divatpalettáról!

Kép
InStyle TV

Magyar dizájn Varsóban

Az esemény, amelyet a Magyar Kulturális Központ a Design Terminállal és a Perlage természetes ásványvízzel együttműködve szervezett Varsóban - három ismert magyar divattervezőt mutatott be.

Kép
InStyle TV

Magyar tervezők ruhájában lesz halhatatlan Kovács Ági

Kovács Ági olimpiai, világbajnok és Európa-bajnok úszónőnkkel június 14-én olyasmi történik, amiről korábban maga sem álmodott: bekerül a halhatatlanok közé – azaz az egyesült államokbeli hírességek csarnokába.

Kép
Stílus

Fashion Week Budapest - A legjobb instagramos fotók

A legnevesebb hazai tervezők 2014-15-ös őszi-téli kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén is hat magyar márka – a KataSzegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka valamint a USE unused– kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Sztárok

Hámori Gabriella a márciusi InStyle címlapján

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon a Berlinben második otthonra lelt Hámori Gabriella. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Kép
Stílus

Bennfentes: Magyar tervezők újévi álmai

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Stílus

Itt a USE bag, a USE unused új táska- és kiegészítő-kollekciója

Úgy látszik, a tőkeinjekció máris megtette a hatását a USE unusednál, hiszen a magyar márka sikert sikerre halmoz: nemrég Erinn Westbrook, a Glee sztárja egy USE unused felsőben jelent meg egy tévéshow felvételén, most pedig érkezett az újabb hír: a márka új termékvonalat vezet be. December 11-én debütál ugyanis a USE bag, a USE unused tervezőinek új táska- és kiegészítő-kollekciója, mely mindennapi viseletre alkalmas, elérhető darabokat kínál.

Kép
Stílus

Magyar tervezőt választott a Glee sztárja

Csodás hírt kaptunk: Erinn Westbrook, a Glee című sorozat sztárja egy USE unused felsőben jelent meg a 106 & Park tévéshow felvételén.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Fashion Week Budapest

A legnevesebb hazai tervezők 2014-es tavasz-nyári kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén hat magyar márka – a Nanushka, a Je Suis Belle, a USE unused, az Anda, a Nubu és a KataSzegedi – kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Stílus

Exkluzív fotók: Ilyen volt az InStyle Style Award

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek.

Kép
Stílus

InStyle Style Award - az InStyle stílusdíj-átadója

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek. A gyönyörű díj Szőke Gábor Miklós alkotása.

Kép
InStyle TV

Trokán Nóra a USE unused ruhapróbáján

Még kapható a szeptemberi InStyle, a különleges címlapfotókon a gyönyörű Trokán Nórával.

Kép
InStyle TV

Exkluzív interjú: Amerikát célozza meg a USE unused

Befektetőt talált a USE unused, az egyik legnépszerűbb magyar márka, ezáltal megsokszorozódott számukra a nemzetközi áttörés esélye. Tóth Andrást, a tervezőtrió tagját kérdeztük exkluzív interjúnkban a fejleményekről és a terveikről.

Kép
Stílus

Az Attractive legendái, avagy Fehér Balázs, Tóth Ali és Tóth András is modellként kezdte

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Életmód

A USE unused meghódítja New Yorkot

Tóth András exkluzív élménybeszámolója a divatfővárosból.

Kép
Stílus

Stílusos bringások a vörös szőnyegen