Kísérteties a hasonlóság! Itt vannak az első fotók Vilmos hercegről és Harry hercegről A korona 6. évadának forgatásáról

Kísérteties a hasonlóság! Itt vannak az első fotók Vilmos hercegről és Harry hercegről A korona 6. évadának forgatásáról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy hónapja indult újra A korona 6. évadának forgatása.

A korona új epizódjainak forgatása szeptember 8-án, II. Erzsébet királynő halála után azonnal leállt, ám a megkerülhetetlenül sürgető határidők miatt mindössze egy hét után ismét munkába állt a stáb.

A most napvilágra került Mallorcán, Spanyolországban készült fotókon Elizabeth Debicki színésznő látható - aki egyébként megszólalásig hasonlít Diana hercegnére -, a Vilmos herceget játszó Rufus Kampa és a Harry herceget játszó Will Powell társaságában. A korona frissen kiszivárgott felvételein azt a jelenetet csíphetjük el, amikor néhai walesi hercegné gyermekei társaságában megérkezik Mohamed Al-Fayed villájába, majd aztán vízre szállnak, hogy közösen élvezzék a tenger hullámait és a nyári napsütést.

A többi képért lapozz tovább az Insta-galériákban!

A színésznő egyébként pont egy olyan övvel ékesített piros ruhát viselt, amihez hasonlót Dianán is láthattunk 1997 júliusában. A walesi hercegné ugyanis Catherine Walker divattervező vibráló együttesében érkezett a Northwick Park & ​​St. Mark's kórház új ambuláns gyermekellátó központjának alapkőletételére.

Az utolsó évad történetszálai a tervezettek szerint a '90-es évek végét és a 2000-es évek elejét fedik majd le, és előreláthatólag ez lesz a népszerű széria befejező évadja is.

Az 5. évad november 9-én startol el a Netflixen, így addig mutatunk pár hasonlóan jó kosztümös sorozatot!

Galéria / 6 kép

A koronán túl: Íme a 6 legjobb kosztümös sorozat, ami királyi családokról szól

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.