A film, ami meghatároz: Eke Angéla

A film, ami meghatároz: Eke Angéla
Forrás: Demeter Vanda

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A film, ami meghatároz cikksorozatunk negyedik részében Eke Angéla mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Az InStyle nyári lapszáma a magyar filmek/filmesek körül forog, az instyle,hu-n pedig elindítottuk A film, ami meghatároz névre keresztelt cikksorozatunkat! Mert egy jó film kikapcsol, szórakoztat, elgondolkoztat, megnevettet, vagy éppen könnyeket csal a szemedbe. És vannak olyan filmek is, amik mindent megváltoztatnak, és egy életen át végigkísérnek minket. Mindenkinek van olyan filmélménye az életében, ami átformálta azt, ahogy a világot látja, vagy esetleg olyan nyomot hagyott benne, amit sosem felejt el. A film, ami meghatároz sorozatunkban ezt a kérdést tettük fel hazai sztároknak, most pedig Eke Angéla színművésznő filmélményeit ismerheted meg!

Paolo Sorrentino filmjeit nagyon szeretem és leginkább azért, mert elbeszélőbb, lassabb, és bár szimbolikus filmeket készít, mégis nagyon valódi karakterek és személyiségek jelennek meg benne. Színészként és nézőként egyaránt nagyon érdekesek számomra. Sokszor operál kevésbé megszokott gesztusokkal, miközben nagyon valós történeteket és emberi sorsokat dolgoz fel és visz képernyőre. Lassabbak és hosszabbak a filmjei és a sorozatai is, ez is pozitívum számomra. A nagy szépség című 10 éves alkotását nagyon sokszor megnéztem, és nagyon inspiráló volt számomra, hogy a kortárs művészeti szcéna hogyan kapcsolódik az elmúláshoz, az emberekhez, valamint a szereplőkhöz. Vizuálisan nagyon egyedi, már-már festői képeket komponál. Ő az a rendező, aki sorozatok terén is mindig kiemelkedőt alkot. Az ifjú pápa mindkét évada számomra az elmúlt évek egyik legkedveltebb sorozata volt.

Most pedig nézd meg galériánkban, hogy az IMDb közönségszavazása szerint melyek minden idők legjobb magyar filmjei!

Galéria / 15 kép

Minden idők 15 legjobb magyar filmje

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Figyelni és tanulni. Tanítani és inspirálni. Az InStyle nyári lapszáma a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött! Tarts velünk, amíg alámerülünk a hazai filmek és filmesek világába, elkalauzolunk kicsit a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba, a Magyar Mozgókép Fesztivál hazai filmes seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel. A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT!

Kép

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.