„Ha filmet nézek, akkor szórakozni akarok“ - interjú Jakupcsek Gabriellával

„Ha filmet nézek, akkor szórakozni akarok“ - interjú Jakupcsek Gabriellával
Forrás: Kékesi Donát

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Jakupcsek Gabriella a filmek helyett szívesebben választja a könyveket, de a kosztümös alkotásokat és a nagyon látványos produkciókat azért szívesen megnézi!

Az InStyle nyári lapszáma a magyar filmek/filmesek körül forog, az instyle,hu-n pedig elindítottuk A film, ami meghatároz névre keresztelt cikksorozatunkat! Mert egy jó film kikapcsol, szórakoztat, elgondolkoztat, megnevettet, vagy éppen könnyeket csal a szemedbe. És vannak olyan filmek is, amik mindent megváltoztatnak, és egy életen át végigkísérnek minket. Mindenkinek van olyan filmélménye az életében, ami átformálta azt, ahogy a világot látja, vagy esetleg olyan nyomot hagyott benne, amit sosem felejt el. A film, ami meghatároz sorozatunkban ezúttal Jakupcsek Gabriellát kérdeztük kedvenc filmjeiről. A népszerű műsorvezető pedig elárulta nekünk, hogy előbb lapoz fel egy könyvet, mint megy moziba, és számára az olvasás jelenti a tökéletes programot.

„Igazából korábban sajnáltam az időmet a filmekre, mindig többet jártam színházba, mint moziba, szóval a rangsorban nem a film volt mindig az első. Természetesen van olyan műfaj, ami leköti a figyelmem. Ha filmet nézek, akkor elsősorban szórakozni akarok, ezért bevallom sokszor nézek úgynevezett limonádékat, ez olyan, mint amikor tipikus slágereket hallgatunk a rádióban. Ez is viszonylag új dolog egyébként az életemben, amit a Covid hozott el számomra“ - kezdi Jakupcsek Gabriella a filmekhez fűződő viszonyát.
„Ha a választani kellett előbb nyúltam könyvhöz, számomra az olvasás a tökéletes kikapcsolódás. Ha komoly történetre vagyok kiéhezve, ha jobban el akarok mélyülni, akkor még mindig inkább olvasok. A filmnézéssel kapcsolatban több elvárásom van, legyen agyas, andalítson el, kapcsoljon ki. Szeretem a nagyon látványos, kosztümös produkciókat, de ott is inkább érdekel a háttér, mint maga a történet. Az jobban izgat, hogyan készült“ - avat be minket a filmnézési szokásaiba a műsorvezető, aki arról is beszélt, hogy miért nem nézi vissza a filmeket.
„Nem az az ember vagyok, aki újra megnéz egy filmet. Azt gondolom, annyi minden van még, amit látni érdemes, ezért sem nézek meg többször egy-egy filmet, mert a visszanézésre sajnálom az időt. Épp így állok a sorozatokhoz is, túl sok idő megy el rájuk, de azért van egy-kettő, ami leköti a figyelmemet. Sokszor nézek agyas sorozatokat. Számomra nagyon fontos a színészi alakítás, így lehet akármilyen jó egy sorozat, ha nem elég jók benne a színészek karakterei, akkor nem nézem tovább. Szeretem a látványosabb, ám könnyed műfaj áll hozzám közel.“

Most pedig nézd meg galériánkban, hogy az IMDb közönségszavazása szerint melyek minden idők legjobb magyar filmjei!

Galéria / 15 kép

Minden idők 15 legjobb magyar filmje

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Figyelni és tanulni. Tanítani és inspirálni. Az InStyle nyári lapszáma a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött! Tarts velünk, amíg alámerülünk a hazai filmek és filmesek világába, elkalauzolunk kicsit a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba, a Magyar Mozgókép Fesztivál hazai filmes seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel. A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT!

Kép

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.