Viszlát, Mr. Grey! Nem fogod kitalálni, hogy melyik hollywoodi színésszel randizik Dakota Johnson

2017. október 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

Amikor két szexi ember egymásra talál...

Meglepő hollywoodi szerelemről számolt be a minap a Page Six. A lap szerint ugyanis a Szürke ötven árnyalatá-nak szépséges sztárjára végre rátalált a szerelem. Ha minket kérdeztek, mi nem is értjük, hogy a színésznő miként lehetett ilyen sokáig szingli.

Olvasd el ezt is!
5 sztár, aki valamilyen meglepő oknál fogva még mindig szingli

Nos, a filmsorozat rajongói és nem rajongói amúgy is sokat panaszkodtak arra, hogy Dakota és Jamie Dornan között nagyjából a nullával volt egyenlő a kémia a filmvásznon, de ha hinni lehet a pletykáknak, akkor most a 28 éves hírességnek egy ízig-vérig férfi akadt a horgára, mégpedig nem más, mint a Mad Men Don-ja, Jon Hamm. (Aki szintén hogyan lehet szingli? Mi van már a világgal?)

Szóval ha minden igaz, akkor a két színész nagyon egymásra talált, a párost a New York-i Kingside étteremben látták kettesben turbékolni a szemtanúk. Bár egyelőre még egyik fél sem erősítette meg a hírt, de a lapok már most imádják Anastasia Steele és Don Draper párosát. És ha minket kérdeztek – mi is!


De nem Dakota és Jamie az egyetlen páros, amelynél valahogyan azt érezzük, nem őket rendelte egymáshoz a végzet. Ilyenkor megnéznénk még egy jó kis folytatást, amiből valószínűleg kiderülne, hogy a happy end pont addig tartott, amíg mi hazaértünk a moziból. Nem működött a kémia, nincs semmi közös bennük – titeket melyik filmes páros zavart eddig a legjobban?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Az 5 legrosszabb filmes páros, akit soha többé nem akarunk együtt látni