Cindy Crawford elárulta, mitől félti a lányát igazán: és ez a valami nem a modellkedés!

2017. október 10.
Szerző: Noémi

Kaia Gerber seperc alatt világsztár lett, édesanyját azonban nem ez a dolog aggasztja...

Olvasd el ezt is!
Szupermodellek csatája: Bella Hadid és Cindy Crawford lánya ugyanabban a nadrágban feszít – De kinek állt jobban?

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber még csak tizenhat éves, de máris ott volt a kifutón az őszi divathetek alatt, és rengeteg világmárka égisze alatt vonulhatott. Ne gondold, hogy túl fiatal még a sztárcsemete, mert nem az: rengeteg lány kezdi 16 évesen a szakmát.

Cindy Crawford nemrég elárulta, hogy eszébe sincs a divatvilágtól féltenie lányát. Ezt főképp azért mondta, mert a sztármami a napokban sok kritikát kapott amiatt, hogy egy felelős anyuka, aki ráadásul modell volt, nem engedné ilyen fiatalon ebbe a környezetbe a gyermekét... A szupermodell véleménye azonban egészen más.

A lányom most kapta meg a jogsiját. És meg kell mondjam, sokkal jobban aggódom azért, hogy Kaia egyedül fog vezetni, mint amiatt, hogy már most modellkedik. Egyébként meg az a szerencséje a gyermekeimnek, hogy elég sokat tudok a modellvilágról. Ki más taníthatná őket, ha nem én?

- vallotta a sztármami.
forrás: GettyImages

Cindy elmondta azt is, ha lehetett volna, vár még 1-2 évet, amíg a lánya dolgozni kezd, de így alakult a dolog.

Szívesen kitoltam volna pár évvel a modellkedést, de az igazság az, hogy én is épp ennyi idős voltam, amikor kezdtem. Igen, valóban fiatal még, de a divatban ennyi idősen abszolút jó korban van.

-

Kaia egyébként nem hagyta abba az iskolát: a munkái mellett gimibe jár, így nem nagyon van szabadideje. De beismerte, ezt nem is bánja, mert számára ez még nem is munka, hanem szórakozás.

Olvasd el ezt is!
Kaia Gerber megtalálta a tökéletes nadrágot, amitől olyan hosszú lábaid lesznek, mint egy szupermodellnek

Mi kíváncsian várjuk, mi lesz Kaia Gerberrel pár év múlva!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Így vonult Kaia Gerber a New York-i divathéten