Amiért sokan ölnének! Rose Leslie végre megmutatta, hogy milyen elképesztő eljegyzési gyűrűt kapott Kit Haringtontól

2017. október 9.
Szerző: Kálmán Zsófi

Aww, Kit...

Kit Harington és Rose Leslie karakterei a Trónok harcában nem lehettek örökre egymáséi, a való életben viszont Havas Jon a kezébe vette a sorsát, és júliusban feltette a nagy kérdést, méghozzá nem is akárhogyan:

Épp vidéken voltunk, ültünk a gyönyörű csillagos égbolt alatt, mellettünk tábortűz és egy üveg bor, egyszerűen kicsúszott a számon. Eredetileg másnap akartam a fényekkel. Szóval egy kicsit hamar sikerült feltennem a kérdést

- – mesélte el Kit egy tévéműsorban.

A válasz pedig természetesen igen volt, azóta pedig mindenki árgus szemekkel figyeli az újdonsült menyasszonyt, hogy megvillantsa azt a bizonyos gyűrűt.

Nos, Rose nagyon szerencsés. Nem csak övé a világ egyik legáhítottabb férfijának szíve, hanem ez a férfi még gyűrűt is tud választani, így neki nem kellett megismernie azt a helyzetet, ami bizony sokunkkal előfordul:

Olvasd el ezt is!
Mit csinálj, ha utálod az eljegyzési gyűrűdet?

De vissza Rose gyűrűjéhez. A színésznőt a fotósoknak sikerült elcsípniük az utcán sétálgatva, mi pedig nem is értjük, hogy miért nem büszkélkedett el ezzel a gyönyörűséggel a nagyvilágnak.

Oké, egy kicsit irigykedünk is!

Ki kéri?

Arról viszont egyelőre semmilyen pontos információ nincs, hogy Rose és Kit mikorra tervezik a nagy napot, ám őket ismerve ezt sem fogják túl nagy dobra verni.

Rose gyerekként egy kastélyban élt a skóciai Aberdeenshire-ben, és mindig arról álmodott, hogy ott legyen az esküvője. Tradicionális skót esküvőt szeretnének, skót szoknyával és bőrdudával. Egyikük sem igazán rajong a nagy hollywoodi felhajtásért

- – árulta el a pár egy közeli barátja.

Most pedig lesd meg a sztárvilág legfényesebb eljegyzési gyűrűit, amikért rekordösszeget fizettek!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
A sztárvilág legdrágább eljegyzési gyűrűi