5 primertipp, amiről még nem hallottál, de imádni fogod

5 primertipp, amiről még nem hallottál, de imádni fogod
Forrás: Halász Jácint

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme az 5 legérdekesebb dolog, amit tudnod kell a primerről!

A cikk támogatója a Smashbox

Ha nem használtál még primert, akkor lefogadjuk, hogy számodra ez plusz egy – és igen haszontalan – lépésnek tűnik mások sminkelési rutinjában. De ha használtad már, akkor pontosan tudod, hogy a primer egy igazi csodaszer, amely nélkül bár lehet, de nem érdemes élni. Viszont most nem is ez a lényeg, hiszen tartozz bármelyik csoportba, tudunk számodra újat mondani erről a termékről, és ezt is csak azért merjük ilyen bátran kijelenteni, mert mi is meglepődtünk, amikor hallottuk őket a profiktól, pedig azért képben vagyunk a témában.

1. Használd a színezett változatokat!

A színkorrekció csodáit már ismerjük a korrektoroknak köszönhetően, de még ütősebb hatást érhetsz el, ha már primerből is színezettet használsz. Ha az arcod kicsit nyúzott a kialvatlanságtól, akkor a tökéletes választás számodra a rózsaszín, míg a sápadt bőrt a lilás árnyalat tornázza fel leginkább, a zöld formula pedig semlegesíti a bőrpírt.

Kép

2. A kevesebb néha több

A primer nem nappali krém – kivéve, ha ezt nem tűntetik fel a gyártók rajta –, és nem is helyettesíti a rendszeres hidratálást. Ha túl sok primert használsz, az eltömítheti a pórusaidat, szóval hallgass a szakértőkre, egy mazsola nagyságú termék bőven elég, hogy egész nap szép maradjon a sminked.

Kép

3. Alapozd meg a csókálló rúzsodat

Léteznek erre speciális termékek is, de mi úgy tapasztaltuk, hogy egy jó primer egyaránt működik az arcon és az ajkakon is. És hogy miért olyan jó ez a trükk? A primernek köszönhetően egyenletesebb lesz az ajkak felülete, jobban tartják a rúzst, ami így nem fut ki a megrajzolt keretből.

Kép

4. Használd szemkörnyékre is

Óvatos, ütögető mozdulatokkal dolgozz el egy kis primert a szemkörnyéken is. Ezzel megelőzheted, hogy elkenődjön a sminked, s az alapozó és a korrektor sem fog beülni a szemkörnyéki apró ráncokba.

Kép

InStyle tipp: Smashbox Primerizer


Ez a minden-az-egyben primer 24 óráig tartó hatásával 127 százalékkal növeli a bőröd hidratáltságát. Bőrmegújító és hidratáló hatóanyagaival könnyű formulája azonnal felszívódik és pillanatok alatt rögzülve gyorsan hidratálja a bőrt, felkészítve azt az egész napos sminkviselésre. Az apró
ráncokat kisimítja, a pórusokat összehúzza és arcodnak selfie-kész fényt adva egyenlíti ki puhán a bőrtónust – filterre nem lesz szükséged!

5. A fixálást sose felejtsd el

Bármilyen jó is egy primer, a púderezést akkor sem érdemes kifelejteni. Már csak azért sem, mert bár a primerek és az alapozók úgy lettek kifejlesztve, hogy taszítsák a vizet, ám ha nedvesség éri őket, akkor elég egy apró mozdulat és mindkettő jön le azonnal.

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!