Ilyen még nem volt! Hatalmas hírt jelentett be idei bemutatójával kapcsolatban a Victoria's Secret

2017. október 5.
Szerző: Kálmán Zsófi

A nap híre!

Ez az év sem telhet el Victoria's Secret-bemutató nélkül. Ez az a show, ahol a világ legszebb modelljei lépdelnek falatnyi, csilli-villi fehérneműkben, miközben a legmenőbb zenészek dalolnak, és ez az a show, ami után újra és újra megfogadjuk, hogy többet járunk edzőterembe.

Azt már tudjuk, hogy 2017-ben az angyalok Shanghait veszik uralmuk alá – amiből Gigi Hadidnak lett is egy kis incidense –, ahogyan az is kiderült, hogy jó pár ismert név hiányzik a kifutóra lépő modellek listájáról. Persze decemberig sok idő van, és lehetnek még változtatások, de egyelőre úgy fest, a manapság hatalmas népszerűségnek örvendő celebmodellekkel idén nem számol a fehérneműcég.

Van azonban más izgalmas hírünk a VS-től, a márka ugyanis tegnap bejelentette, hogy az idei nem egy "szokásos" szuperdögös, szuperlátványos, szupergrandiózus show lesz, hanem egy Victoria's Secret x Balmain bemutató, a kollaboráció minden bizonnyal csodás darabjai pedig november 29-én, a show után következő napon megvásárolhatók lesznek az üzletekben.

Mintha nem lett volna már így is elég szexis a bemutató...

Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója egyébként korábban is több szállal kötődött a fehérneműmárkához, vett már részt a kollekciók megálmodásában, valamint a divatház párizsi divatbemutatóján helyet kaptak idén a VS olyan csillagai, mint Alessandra Ambrosio, Josephine Skriver és Elsa Hosk.

Mi már alig várjuk, hogy mi sül ki ebből, reméljük, hogy csak csupa jó, és nem ismétlődik meg az emlékezetes Balmain x H&M kollaboráció körüli botrány:

Nézd meg ezt is!
Megőrült az egész világ tegnap: a legdurvább videók a Balmain X H&M hisztériáról

Most pedig ismerd meg azt a 15 lányt, akinek idén valóra vált az álma, és életében először lép a Victoria's Secret angyalai közé:

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
15 modell, aki most először szerepel Victoria's Secret show-n