Friss levegőt! Újdonság az Yves Rocher kínálatából

2017. szeptember 29.
Szerző: Promóció

Úgy érzed, ideje lelassítani és egy mély lélegzetet venni? Hidd el, bőröd is így érez!

MINDANNYIAN ÉRINTVE VAGYUNK

Tény, hogy szervezetünk, így tehát bőrünk is folyamatosan ki van téve egyre gyorsuló életmódunk és a minket körülvevő külső környezeti hátasok okozta nyomásnak (például stressz, légszennyezettség, napsugárzás). Ezek közül a külső káros hatások közül kitűnik egy, mely napról napra egyre jobban aggaszt minket: a légszennyezettség. Ez a probléma sajnos ma már nem csak a nagyvárosokban élő nőket érinti. Mindenhol problémát jelent a levegő rossz minősége, ami amellett, hogy árt a bolygónknak és az egészségünknek, a bőrünkre is bizonyítottan káros hatással van.

AZ ARCTISZTÍTÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN


Mind ugyanazt tapasztaljuk sminklemosáskor: elég egy pillantást vetni a vattakorongra ahhoz, hogy lássuk mennyi szennyeződés fedi bőrünket. Ennek eredményeként a bőr nehezen lélegzik, arcunk fakónak és fáradtnak tűnik… A sminklemosás tehát nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eltávolítsuk a bőrről a káros anyagokat és így segítsük szabad légzését. Semmilyen körülmények között nem szabad tehát kihagyni ezt a fontos lépést.

LÉGSZENNYEZETTSÉG ELLENI VÉDŐPAJZS


Annak ellenére, hogy a szennyeződés csak a bőr felszínén látszódik, az alsóbb rétegekre is hatással van. A hámréteg alá bejutva felgyorsítja a bőröregedést, ami a ráncok mélyüléséhez vezet. Szerencsére léteznek olyan kezelések, melyek képesek regenerálni a bőr belsőbb rétegeit és megóvni a bőrt a káros környezeti hatásoktól.Védje arcbőrét az Yves Rocher új Elixir Jeunesse Légző bőr regeneráló nappali arcápolójával! A kellemes állagú és illatú krémtől a bőr azonnal fellélegzik, visszanyeri egészséges, fiatalos ragyogását. A ráncok 90%-a csökken.*


* Klinikai vizsgálat eredményei 20 francia nő esetében, akik azonnali, átlagosan 12,6%-os ránccsökkenést tapasztaltak a termek használata során.


- KERESD AZ ELIXIR JEUNESSE ARCÁPOLÓ CSALÁD TERMÉKEIT AZ YVES ROCHER MÁRKABOLTOKBAN ÉS A WEBÁRUHÁZBAN: WWW.YVES-ROCHER.HU.