Így utaznak stílusosan a sztárok

2017. október 24.
Szerző: V. Zsófi

A kényelem nem jelent egyet a slampossággal.

Repülni, pláne hosszú úton kimerítő dolog, amit a legtöbben megpróbálunk a lehető legkényelmesebbé tenni, s ez az utazós szettünk kiválasztásában is megmutatkozik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a stílusosságról, már csak azért sem, mert hihetetlenül jó érzés egy új városba „önmagunkként” érkezni, és ennek szerves része az öltözködés. Szerencsére azonban léteznek olyan szettek, amelyek egyszerre kényelmesek és jól is mutatnak. Kedvenc sztárjaink tudják, mi a dörgés, hiszen rengeteg időt töltenek utazással. Ha a közeljövőben te is hosszabb repülőútra készülsz, mondjuk a QATAR AIRWAYS-zel, akkor mindenképp érdemes megfontolnod tanácsain!kat

Olvasd el ezt is!
7 repülőtér, amit egyszer mindenkinek látnia kell élőben is!

Olyan trükköket leshetünk el tőlük, mint például a melegítőalsó elegánsabb cipővel való párosítása, a laza szett feldobása egy kalappal, esetleg a sportos pulóverhez elegáns kabát választása.
Mindenképp komfortos lábbelit végy fel az útra: edzőcipőt, mokaszint, balerinát vagy éppen lapos talpú/kényelmes sarkú csizmát, és egy elegáns napszemüvegről se feledkezz meg!

Lapozd fel a galériát a legjobb ötletekért!

Nézd meg a galériánkat - 22 kép
Így utaznak stílusosan a sztárok

Képek: Pinterest