Döbbenetes! Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át

2017. szeptember 14.
Szerző: Kerekes Vivien

Legjobb barátnője önként vállalkozott arra, hogy nekiadja az egyik szervét!

Selena Gomeznek az utóbbi időben több új száma is megjelent, ráadásul videóklippel együtt, mégis sokaknak feltűnt, hogy az énekesnő szinte alig reklámozta ezeket koncertekkel vagy különböző eseményeken. Most azonban kiderült, hogy nagyon jó oka volt erre, ugyanis komoly műtéten esett át a nyáron!

Selena már korábban elárulta, hogy lupusban szenved, ami egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség. Ilyenkor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul, ami többek között a szív, a vese, a tüdő és a vérsejtek folyamatos romlásához vezethet. Most az énekesnő bevallotta, hogy állapota sokat rosszabbodott, olyannyira, hogy életmentő szervátültetésre volt szüksége. Legjobb barátnője, Francia Raisa pedig nekiadta az egyik veséjét, hogy műtéttel javíthassanak a helyzetén.

Selena ezt Instagramon osztotta meg az emberekkel, és hozzátette, nagyon hálás a családjának és orvosainak is. Posztjában három közös fényképet mutatott meg legjobb barátnőjével együtt a kórházi szobában, valamint közzétett egy fotót is a sebről, amin a műtét helye látható.

Olvasd el ezt is!
Itt az idő: nagy lépésre szánta rá magát Selena Gomez és The Weeknd

Reméljük, hogy minél hamarabb javul az állapota!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Selena Gomez egy nap alatt 3 szettet is villantott, és mindet érdemes leutánozni