Ki ez a sármos férfi? Mihalik Enikő először mutatkozott a szerelmével a vörös szőnyegen

2017. szeptember 13.
Szerző: Kálmán Zsófi

Vörös szőnyeg official lett a páros!

Régóta rebesgetik, hogy a gyönyörű magyar modellre, Mihalik Enikőre rátalált a szerelem. A hírt a 70. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál alatt Enikő is megerősítette, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a páros közös képet töltött fel az Instagramra, bár a titokzatos férfi kilétét még akkor is homály fedte. A szépséges modell kedveséről egyelőre annyit tudni, hogy egy népszerű magazin vezérigazgatója, és 2 évvel idősebb Enikőnél: 32 esztendős.

Nincs szükségünk arra, hogy ország-világ tudjon a szerelmünkről. Azt a fotót eredetileg ő töltötte fel, és persze minden nőnek jólesik, amikor a férfi a hegycsúcsra felszaladva kiabálja világgá, hogy szeretlek. De ez nem jelenti azt, hogy mostantól többet is szeretnénk megosztani

- nyilatkozta akkor Enikő az InStyle-nak.

Azóta már azt is megtudtuk, hogy Enikő egy éve jár a férfival, aki nem más, mint Vladimir Restoin Roitfeld, akinek az anyukája a divat egyik elsőszámú nagyasszonya, Carine Roitfeld, akit egyetlen olvasónknak sem kell bemutatni.

És most az első közös vörös szőnyeges bevonulás is megtörtént, Enikő és Vladimir végre kéz a kézben jelentek meg a New York-i divathét egyik legnívósabb partiján, amelynek mit ad isten, pont Carine Roitfeld a névadója és házigazdája.

Nézd meg, ki az a férfi, aki elrabolta Enikő szívét!


De nem csak Enikőre, Palvin Barbira is rátalát a közelmúltban a szerelem. Bár még nem mutatkoztak nyilvános eseményen együtt, a paparazziknak már őket is sikerült elcsípni.

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Az első fotók Palvin Barbiről és Julian Perrettaról!