Katalin hercegné minden eddiginél meglepőbb cipőt húzott – FOTÓK

2017. szeptember 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

És milyen jól tette!

Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy mindig szupercsinos. Bár tudjuk, hogy a királyi protokoll szigorú szabályokat támaszt felé, ő mindig megtalálja azokat az apró kibúvókat, amelyekkel megjelenését kihúzza a mély unalomból, és igazán nőies lesz még a decens kiskosztümökben is.

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Katalin hercegné a saját stílusszabályát szegte meg

Persze a nagy villantásokat kerüli, de nem egyszer láthattuk már merészebb ruhában, a legutóbbi ilyen alkalommal például olyan káprázatosan festett, hogy még Vilmos sem tudta türtőztetni magát, és egész nap feleségében gyönyörködött, mit sem törődve a fotósokkal. És Katalin most megint merész volt. A hercegné a londoni Természettudományi Múzeum Hintze Hall-kiállításának megnyitójára érkezett olyan szexis magas sarkúban, hogy még nekünk is megakadt a szemünk a csinos lábain.

Az eseményen Katalin egy télizöld (nem, nem fehér) Preen Thornton Bregazzi-kreációt viselt, amelyet egy lila clutch-csal és az ominózus Prada-szandállal párosított. Pedig ez nem jellemző Katalinra, általában mindig a jól bevált és visszafogott nude magas sarkúnál marad. Mi mindenesetre imádjuk, és nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy harmadik terhessége hozhatta ki belőle ismét a dögös oldalát.

És ha már az ismét állapotos hercegnénél tartunk, nézd meg galériánkban a legjobb szetteket, amiket az előző várandósságai alatt viselt!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kismamaruha Katalintól