Lenyűgöző videó! Így változik át Heidi Klum nyúzott anyukából bombanővé

2017. augusztus 29.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ez most a kedvenc előtte-utána videónk!

Heidi Klum a mai napig a világ egyik legismertebb modellje. Bár már régen túlvan a negyedik X-en, és igazi veteránnak számít a szakmájában, szépségén és csodás alakján semmit sem csorbított az idő. De kár azt hinni, hogy Heidit nem viselik meg a fárasztó hétköznapok, hiszen a rengeteg munka mellett a modell 4 gyönyörű gyermek anyukája, így a fáradtság nyomai az ő arcán is meglátszanak.

Olvasd el ezt is!
Megváltás! Ha Heidi Klum ezzel indítja a reggelét, akkor ezentúl nekünk sem lesz bűntudatunk

Ám amint azt tudjuk, a smink csodákra képes! Ezt most Heidi is bizonyította, akinek a legfrissebb videója az egyik kedvencünk a héten. A modell alig egy percben örökítette meg azt, hogy egy profi csapat miként varázsol a kissé fáradt anyukából igazi bombanőt, a különbség pedig egészen döbbenetes.

Nézd meg itt te is Heidi friss videóját!

A modellnek egyébként nem ez az első sminkes videója. A követőinek ugyanis már korábban is annyira tetszett, hogy Heidi őszintén vállalja a természetes arcát, valamint hogy közvetlenül és lazán engedi be a nézőket a csillogó sztárvilág kulisszái mögé, hogy úgy tűnik, sorozat lesz az előtte-utána videókból.

Aminek mi nagyon örülünk, mert nem tudjuk, te hogyan vagy vele, te minket egészen hipnotikus állapotba tud keríteni a hasonló videók nézegetése, szóval innen is csak annyit üzennénk:

Még több ilyet, Heidi!


Sminkkel vagy smink nélkül, szerintünk a topmodell mindenhogyan gyönyörű, szépségét pedig egyértelműen a 13 éves lánya is örökölte tőle. Kíváncsi vagy, hogyan néz ki most Leni? Nézd meg galériánkban a legfrissebb fotókat róla!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Heidi Klum 13 éves lánya már most elképesztően gyönyörű