Nem tudtad eddig hová tenni Kristen Stewartot? A Chanel új videója mindent megváltoztat, amit eddig róla gondoltál

2017. augusztus 28.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ezt nem érdemes kihagyni!

2017 Gabrielle éve lett a Chanelnél. Még tavasszal dobtak piacra egy új táskát a tiszteletére, most pedig hamarosan debütál a parfüm, amit szintén a divatház alapítójának karizmatikus személyisége ihletett.

Az új illat arcának pedig ki mást választottak volna, mint Karl Lagerfeld ügyeletes múzsáját, Kristen Stewartot, akinek a stílusát sokan, sokáig kritizálták, de ha Lagerfeld ennyire odáig van érte, akkor ez a csaj tényleg tudhat valamit.

Olvasd el ezt is!
A vörös szőnyeg rút kiskacsájából lett divatdiktátor – Kristen Stewart-stílusnapló

A napokban meg is jelent végre a Gabrielle parfüm első kampányvideója, ami alaposan felkavarta a port a Chanel körül. Ugyanis a Ringan Ledwidge rendező által jegyzett videó merész és újító, egyértelműen tükrözi azt az eszmét, amiért Gabrielle megalapította anno a saját divatházát, és ami talán a hosszú évtizedek alatt kissé kikopott a Chanelből.

De most visszatértek a gyökereikhez, Kristen pedig tökéletes választás az új üzenet közvetítéséhez. Hiszen az amerikai színésznő egy igazán erős és határozott személyiség, karrierjét mindig is tudatosan építette, és követelte ki magának azt a nagy fokú szabadságot, ami Hollywoodban csak keveseknek adatik meg. Egyszóval ő nagybetűs nő a Chanel mai olvasatában, egy modern Gabrielle, aki az utolsó leheletéig elszántan harcol a függetlenségéért. Ezzel a kampánnyal is Gabrielle lázadó személyiségét szerették volna bemutatni, aki mindig szembement az árral. Szerintünk sikerült!

Olvasd el ezt is!
5 meglepő dolog, amit eddig nem tudtál Coco Chanelről

Csodás üzenet ez minden modern nőnek, nem?