Szerinted is túl sok? Olyan túlfűtött lett Alicia Vikander új filmjének trailere, hogy volt, ahol betiltották

2017. augusztus 25.
Szerző: Kálmán Zsófi

Alicia forró jelenetei nem mentek át a rostán!

Olvasd el ezt is!
Legjobb filmek 2017: ezek miatt biztosan elmegyünk most a moziba

Miközben mindenki azzal van elfoglalva, hogyan fog majd a gyönyörű Alicia Vikander domborítani Lara Croft szerepében, egy sokkal izgalmasabb filmmel is feltűnik majd a színésznő hamarosan mozikban. Félreértés ne essék, biztosak vagyunk abban, hogy remek utódja lesz Angelina Jolie-nak, de azért valljuk be, az akció nem a mi asztalunk.

Annál inkább egy jó romantikus dráma, és a Tulipánláz pont ilyennek ígérkezik. Alicia még nyilvánvalóan az előtt forgatta a filmet, mielőtt kockásra gyúrta a hasát, hiszen ebben a filmben jócskán akadnak majd túlfűtött jelenetek, ahol még karcsú, törékeny alkattal látható. Ami az illeti a Tulipánláz már elég régóta készül, mégis csak ebben a hónapban debütál a mozikban, viszont már most hatalmas port kavart. A film trailerének sugárzását ugyanis több tévében is betiltották a túl pikáns jelentek miatt. De most komolyan, nem túl álszent ez azt tekintve, hogy 2017-ben milyen mértékben dől ránk a netről meg a televízióból a meztelenség? Ám úgy tűnik, hogy a művészien ábrázolt pucérkodás már nem fér bele. És tényleg annyira botrányos a Tulipánláz trailere?

Most megnézheted, ugyanis szerencsére a net nem vetette ki magából a "túlontúl szexuális töltetű" videót!

A sztoriról viszont nagyon keveset tudni, nekünk is csak annyit sikerült kiderítenünk, hogy egy fiatal és tehetséges festő beleszeret egy boldogtalan férjes asszonyba, miközben a férfi a vagyonos férj megbízásából a közös családi portrét készíti.

Na, ti elmentek rá a moziba?