Blair Waldorf kedvenc trendje ősszel visszatér, ám a nagy kérdés: szeretjük vagy sem?

2017. augusztus 24.
Szerző: Kálmán Zsófi

És te hogy vagy vele: tetszik vagy sem?

Egy biztos, az Upper East Side királynője hibátlan stílusérzékkel rendelkezik. Carrie Bradshaw óta ő az egyetlen TV-s karakter, akinek érdemes a szettjein akár órákat is csámcsogni, hiszen Blair stílusa klasszikus és kifinomult, mintha minden reggel egy divatmagazinból lépett volna elő.

Olvasd el ezt is!
Gossip Girl-stílusnapló: Blair Waldorf 20 legjobb szettje, amivel legyőzte Serenát

És bizony pont úgy, mint Carrie esetében, néhány trend az ő nevével is teljesen összefonódott. Ilyen például a hajpánt – ami a sorozat ideje alatt ismét hatalmas népszerűségnek örvendett – vagy a színes harisnya, amit a legtöbben valószínűleg élből tiltólistára raknának, de Blair hamar meggyőzött minket, hogy az bizony menő.

Ám vékony jégen jár, aki színes és mintás harisnyákkal próbálkozik, hiszen mindannyian láttunk már borzalmas végeredményt az utcán. (Talán többet is, mint kellett volna.) De ez ne vegye el senki kedvét a kísérletezgetéstől, hiszen a divat játék. Bohém, eklektikus szettekben tökéletesen működnek a feltűnő darabok, a minimalista unalomhoz is remek vérfrissítők, valamint a hamarosan beköszöntő szürke őszi napokat is egy csapásra feldobják.

Hogy miként is képzelik a tervezők az idei színes harisnyatrendet? Nézd meg a kifutós fotókat a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ősszel újra divat a színes harisnya!