Azta! Halle Berry 51 évesen úgy gondolta, itt az ideje kipróbálnia a rózsaszín hajszínt – FOTÓ

2017. augusztus 23.
Szerző: Kálmán Zsófi

Pedig már a fesztiválszezonnak is vége...

Halle Berry mindig is kitűnt a tömegből. Macskanőnek sosem állt olyan jól a latex, mint neki, bebizonyította, hogy a rövid haj igenis dögös, na és az az ikonikus narancssárga bikini, amiben kibukik a habok közül a Halj meg máskorban... Előtte soha senki nem gondolta volna, hogy egy ilyen darab ennyire szexis.

Olvasd el ezt is!
Minden idők legemlékezetesebb fürdőruhái

Hát igen, Halle tudja, hogy aki mer, az nyer, így nem fél az olyan rizikós dolgoktól, mint 50 felett színes hajszínt választani. Ugyan már, mi van abban?

Szóval Halle bevállalta, és azt kell mondjuk, mi nagyon bírjuk az új frizuráját. A kétgyermekes anyuka egyébként pont ebben a hónapban ünnepelte 51. születésnapját, ám úgy tűnik, nem igazán rázza meg az idő múlása, mondjuk, miért is rázná meg, kezdünk arra gyanakodni, hogy neki tényleg minden jóláll.

A színésznő ezzel a fotóval lepte meg a követőit a napokban!

Bár a színes hajfestékek azért még mindig a fiatalabb korosztálynál hódítanak, a sztár most abszolút bebizonyította, hogy az idő múlásával is válhat az emberből lázadó, hisz olyan, mintha Halle a következő fotójával azt üzenné a világnak, hogy "hiába öregszem, azt teszek, amit csak akarok". És erre mondjuk mi azt, hogy "soha nem változz Halle!".

Olvasd el ezt is!
Régen és most: 12 híresség, aki büszkén vállalja a korát

Ha kíváncsi vagy, hogy kik változtattak még mostanában a frizurájukon, akkor lapozd fel a galériánkat!

Nézd meg a galériánkat - 123 kép
Sztárok új frizurával