Bor, grill, zene: fesztivállal indul az ősz a Budai Várban

2017. szeptember 1.
Szerző: Promóció

Szeptember 7-10-ig már 26. alkalommal léphetünk be a Budai Vár impozáns falai közé Európa legszebb borünnepére, a Budapest Borfesztiválra.

A magyar főváros legcsodálatosabb panorámája, közel kétszáz hazai és külföldi kiállító, valamint többezer borkülönlegesség társaságában élvezhetjük a koraőszi napsütést, ha ellátogatunk a már komoly hagyományokkal bíró Budapest Borfesztiválra. A négynapos esemény idén sok újdonsággal és fesztiválhangulattal hívogat a Budai Vár teraszaira. Egy nagyszínpadon és három pódiumszínpadon is szól majd a zene, számos népszerű előadó és fiatal tehetség gondoskodik a bulihangulatról, naponta más zenei stílusban. De a zenékhez a jó bor is dukál!

Az első nap a könnyűzenéé, a koncertek alatt jéghideg, gyöngyöző pezsgővel lazíthatunk. Másnap világzenei formációkat hallgathatunk, könnyed rozéval társítva. Szombaton magyar jazz zenére kóstoljunk komoly fehérborokat! Majd végül, a zárónapon jöhet a népzene, szüreti felvonulással és testes vörösborokkal!

A rendezvény főtámogatója, a SPAR Magyarország válogatott borokkal, érdekes programokkal és kedvezményekkel készül a borünnepre. A SPAR standja a Savoyai teraszon lesz, itt beszerezhetjük a 20 százalékos kupont, majd ezzel megebédelhetünk a Hunyadi udvaron, ahol a SPAR Grillmobilja parkol. De a standon kóstolhatunk SPAR Válogatás borokat is, amelyekből minden negyedik pohár ajándék. Erre a helyszínre ellátogatnak ismert hazai borászok is, akik előadásokat tartanak az érdeklődőknek. Itt lesz Feind Péter, Kamocsay Ákos, Koch Csaba, Bock József, Bodri István, Juhász Ádám, és Mészáros Péter is.

forrás: Szigetváry Zsolt

Bár a borfesztivál csak négy napig tart, de a SPAR-ba vagy az INTERSPAR-ba betérve már korábban felkészülhetünk rá: augusztus 24. és szeptember 6. között, minden tízezer forint fölötti vásárláskor egy 50 százalékos kupont kapunk, amelyet félárú napijegyre válthatunk. Szeptember 6-án a SPAR Borkatalógus kiadványa is megjelenik, amelyben több mint kétszázféle kedvezményes bor megismerésével készülhetünk a nagy eseményre!

https://aborfesztival.hu/