Napi cuki: Blue Ivy már most legalább olyan jól rázza, mint Beyoncé (ha nem jobban) – VIDEÓ

2017. augusztus 17.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nagyon laza a kiscsaj!

Az 5 éves Blue Ivy-nak alaposan bele kell húznia, ha az első számú sztárcsemete szeretne lenni, hiszen egy ideje a sajtó az ikrekkel, Rumival és Sirrel van elfoglalva. Természetesen mi nem feledkeztünk el róla sem, hogyan is tehetnénk, hisz Blue Ivy már most leiskoláz minket, ha öltözködésről van szó, de ezúttal kiderült, nem ez az egyetlen rendkívüli képessége.

Olvasd el ezt is!
Beyoncé kislánya 3 milliós ruhájával mindenkit lekörözött a vörös szőnyegen

Nem hiába, mégiscsak ő a twerkelés koronázatlan királynőjének, Beyoncénak a lánya, és úgy tűnik, hogy örökölte is anyukája tánctudását, bár egyelőre őt a balett jobban érdekli, mint a könnyed popdallamok.

Erről most bárki megbizonyosodhat, ugyanis kiszivárgott egy szuperédes videó Blue Ivy egyik fellépéséről, ahol egy csapat szintén cuki kislánnyal együtt rázzák tütüben. Mi másban? És meg kell hagyni, bár előadásukon még van mit csiszolni, Blue Ivy már most is egy igazi kis díva.

Na, ki ismer a fiatalkori önmagára ebben a videóban?


Talán anya és lánya hamarosan közösen is ráz egyet, ugyanis a gyönyörű popdíva már néhány héttel a szülés után ismét remek formában van. Nem hiszed? Nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Beyonce nagyon csinos a szülés után is