Te is szerelembe estél? Selena Gomez első táskakollekciójából minden nőnek kellene legalább egy darab

2017. augusztus 7.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nálunk felkerültek az őszi kívánságlistára!

Olvasd el ezt is!
Lekerült a tiltólistáról! Selena Gomez bebizonyította, hogy mégsem ciki ez a lábbeli az utcára

Hosszú várakozás után végre lehull a lepel Selena Gomez és a Coach kollaborációjáról. Már régóta híresztelik, hogy az énekesnő és a divatmárkára közös együttműködést tervez, Selena lett az őszi/téli kampányuk arca, most pedig itt az első Selena Gomez x Coack kapszulakollekciója.

A kifinomult darabokat az énekesnő és a márka kreatív igazgatója, Stuart Vevers közösen álmodtak meg, és helyet kaptak a kollekcióban kézitáskák, crossbody bagek, kulcstartók és csinos aprótartók.

Selena az Instagramon már lőtt egy kis spoilert!

A Coach kreatív igazgatója, Stuart Vevers egy angyal. Szabad kezet adott az együttműködésben. Ha dolgozom, legyen szó filmezésről, írásról, zenéről vagy épp divattervezésről, olyan emberekkel szeretek együttdolgozni, akik a legjobbak a szakmájukban, hiszen én is így tudok fejlődni. Nagyon büszke vagyok arra, amit most közösen létrehoztunk

- nyilatkozta Selena az InStyle-nak.

Most pedig már a teljes kollekciót megcsodálhatjuk egyben, de a beszerzésükkel még várni kell, ugyanis a Selena Gomez x Coach-darabok csak szeptemberben kerülnek a boltokba. Selena már többször is belekóstolt a divattervezői szerepbe, kifogástalan stílusérzékét pedig senkinek sem kell bizonygatni.

Olvasd el ezt is!
Megszólalt a stíluskirálynő! Victoria Beckham nem bírta szó nélkül hagyni Selena Gomez egyik szettjét

Mi bírnánk, ha idővel olyan karriert járna be, mint Victoria Beckham vagy Sarah Jessica Parker, és saját márkát alapítani. Minket ezek a táskák meggyőztek arról, hogy alkalmas a feladatra!

Na, neked melyik kerül a kívánságlistádra?

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Selena Gomez x Coach