Erre pezsgőt bontunk! 10 divatfordulópont az életben, amit meg kell ünnepelned

2017. augusztus 9.
Szerző: Kálmán Zsófi

Pótold, ha eddig elfelejtetted!

Olvasd el ezt is!
Áthívnád a barátnőket? Itt a nyár legfrissítőbb pezsgőkoktélreceptje

Bár többnyire még mindig csak nagyobb alkalmakkor kerül elő, mi arra szavazunk, hogy a pezsgőnek a hétköznapokban is érdemes helyet szorítani, hisz miért ne lehetne minden nap ünnep. Most néhány olyan divatfordulópontot vettünk sorra, ami remélhetőleg minden divatmániás nő életében bekövetkezik, és ha így van, akkor bizony koccintani kell!

Hogy melyek a legfontosabb pillanatok egy fashionista életében? Íme!

1. A reggel, ami végre nem úgy kezdődik, hogy nincs egy rongyom se.

2. Amikor végre az összes kötelező alapdarab megtalálható a gardróbodban.

3. És amikor végre a gardróbod már nem egy szekrényt jelent, hanem egy egész szobát.

4. Amikor végre rátalálsz a tökéletes kis fekete ruhára.

5. És egy olyan magas sarkúra, ami egész nap kényelmes, mégis csinos.

6. Amikor a ruhára, amivel hosszú ideje szemezel, leértékelten találsz rá. És még a méretedben is van belőle.

7. A nap, amikor végre megveszed az első designer ruhadarabodat.

8. Aztán összeáll az első fast fashion-mentes outfited.

9. Amikor találsz egy olyan férfit, aki osztozik a szenvedélyedben.

10. De a legfontosabb, végül a legfontosabb kiegészítő is a birtokodba kerül. Kinek a gyűrű, kinek Manolo Blahnik...

És hogy mi mivel ünnepelnénk?

Keresd őket a Facebookon és az Instagramon!

Gancia – ismerd meg az első olasz pezsgőcsaládot!


A Gancia az első eredeti olasz pezsgőcsalád, amely 1850 óta képviseli az olasz pezsgőkultúrát. Sikerét – az ország iránti szenvedély és a hagyományok mély tisztelete mellett – a megújulásra és a minőségre fordított aprólékos figyelemnek köszönheti. A Gancia Prosecco a glera szőlőfajta gondosan válogatott szemeiből, több évszázados tradicionális eljárással, ugyanakkor a lehető legmodernebb körülmények között készül, s az eredmény egy üde, gyümölcsös, könnyen fogyasztható habzóbor. Önmagában fogyasztva, de vacsorák aperitifjeként, fehér húsú halételekhez, salátákhoz is kiváló társ.