Az év legfurcsább videója: Selena Gomez rúzst eszik (igen, szó szerint)

2017. július 27.
Szerző: Kálmán Zsófi

Az énekesnő legújabb videója után tuti, hogy rémálmaid lesznek.

Egy meg nem erősített városi legenda szerint a nők akár 3 kiló rúzst is elfogyaszthatnak évente, ha napi szinten mázolják ajkukat. Hogy ez tényleg így van-e, még mindig kérdés, hiszen máig nem találtunk kézzelfogható kutatási eredményt, de az tegnap óta már egészen biztos, hogy Selena Gomez külön helyet kapna ebben a statisztikában. Az énekesnő ugyanis új videójában premier plánban fogyasztott el egy keveset a kozmetikai termékből – ha ettől nem futkos a hátadon a hideg, akkor semmitől.

De mi történt? Selena Gomez megőrült?

Mindezt egyébként az énekesnő legújabb klipje kedvéért tette, ám nem ez az egyetlen bizarr jelenet Selena Fetish című videójában, legalább ennyire riasztó, amikor egy szempillagöndörítővel csípi össze a nyelvét.

A klip premierjét hosszú készülődés előzte meg, az énekesnő már korábban is elárulta, hogy ez a videó bizony nem olyan lesz, mint a többi: egy 70-es éveket idéző horrorsztorival készült meghökkenteni a rajongókat. Nos, sikerült is, ugyanis a rúzsevésnél és a nyelve göndörítésénél még nem áll meg a történet, a Fetish-re csak egy szó létezik: szürreális.

Egy nap alatt már 4 millióan látták, ne maradj le te se!