Na ez nem semmi! Charlize Theron egy szál melltartóban érkezett új filmje premierjére

2017. július 18.
Szerző: Kálmán Zsófi

41 évesen is legalább olyan merész, mint régen!

Már túl van a negyedik X-en, de Charlize Theron még mindig irigylésre méltó formában van. Pedig nem is olyan régen még plusz 16 ki volt rajta egy filmszerep miatt, amire majdnem ráment az egészsége, ám azóta a színésznő visszanyerte alakját és önbizalmát, most debütáló mozijának berlini premierjére pedig már felsőt is elfelejtett venni.

Mi más kellene az Atomszőke bemutatójára? Csak egy melltartó és egy pimaszul rövid miniszoknya!

Charlize vette a sztárcsajoknál manapság annyira menő trendet, hiszen sosem volt még annyira elfogadott dolog fehérneműt villantani a vörös szőnyegen és az utcán, mint az utóbbi időben. Itt egy kivillanó bugyi, ott egy felsőt helyettesítő melltartó. Már nehéz visszakövetni, talán az egészet Kim Kardashian kezdte, de még Jennifer Lawrence is bepróbálkozott vele.

Olvasd el ezt is!
Ciki vagy menő? Jennifer Lawrence bugyiján veszekszik az internet

Most pedig Charlize, bár minden más túl bájos lett volna új filmje, az Atomszőke premierjére. Hogy miért? Ha megnézed a trailert, mindent megértesz!

A színésznő Lorraine Broughtont, a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét alakítja, akit nem mindennapi feladattal bíznak meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát.


Az Atomszőke hamarosan a hazai mozikban is látható lesz, s ha te is kíváncsi vagy, hogy melyek a nyár kihagyhatatlan filmjei, akkor nézd meg galériánkat!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Legjobb filmek 2017: Ami miatt biztosan elmegyünk nyáron a moziba