15 dolog, amit csak azok értenek, akik nem, ismétlem, NEM nézik a Trónok harcát

2017. július 14.
Szerző: Tóth Csilla Rebeka

Közeleg a tél. Persze. Nézz már ki az ablakon, ember!

Július 17-én újra beköszönt annak a 3 földi lénynek a rémálma, aki nem nézi a Trónok harcát. Na jó, háromnál valamivel többen vagyunk talán, de nem sokkal. A hétfő mostantól egy darabig magányos nap lesz, nem beszélve a keddről, amikor Mindenki Arról Beszél, amiről mi nem tudunk semmit – és ha mégis megnézünk belőle 5 percet vagy egy teljes részt, akkor sem leszünk okosabbak, mert az egész Trónok harca izé úgy látszik, egy kicsit szövevényes.

Olvasd el ezt is!
10 kedvenc színészed, aki maga kérte, hogy gyilkolják meg a karakterét

Nem, nincs kedvem nézni. Az elejétől sem. Nem szeretem ezt a műfajt, sajnálom. Hidegen hagynak a sárkányok, elborzadok, ha emberek felgyújtják vagy megerőszakolják egymást, nyugisabb eszközökkel szeretek kikapcsolódni. Az egész nem hoz lázba és kész. Köszönöm a megértést, illetve köszönjük a maroknyi Trónok-harcát-nem-nézők nevében.

Még csak annyi, hogy ha végiglapozzátok a galériában, mi mindenen megyünk keresztül, reméljük, egy icipicit megértőbbek lesztek irányunkban a következő néhány hétben. Nem próbáltok mindenáron rávenni minket, hogy nézzük veletek. Nem kezditek el magyarázni nekünk, hogy mi minden van a sokkoló fordulatok, véres gyilkossági jelenetek hátterében. És néha beszélgettek velünk másról is. Na? Lehet erről szó? Köszönjük ezt is.

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
15 dolog, amit csak azok értenek, akik nem, ismétlem, NEM nézik a Trónok harcát