Jobb, mint a push-up! Nem véletlen, hogy ez most az Instagram legnépszerűbb bikinije

2017. július 13.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ez most a kismellű lányok kedvence!

Minden nyárnak megvan a maga őrülete, és ha 2017-ben tudni szeretnénk, hogy épp mi most a trendi, elég csak körbenézni a Instagramon. Hiszen mint legutóbbi cikkünk is mutatja, kisebb tömeghisztériát is kiválthat, hogy mit viselnek az influencerek, ám a következő darab nem puszta hóbort, tényleg minden nőnek elkélne belőle egy. Az Insta-lányok már egyöntetűen erre szavaztak, és hogy miért? Mert formás melleket varázsol!

Pedig az idei fürdőruhatrendeket eddig inkább bizarrnak neveznénk, mint stílusosnak, ám az ausztrál fürdőruhamárka nagy újítása végre igazán elnyerte a tetszésünket. A Vino Top névre keresztelt bikinifelső érdekessége az, hogy a fordított V-kivágásának köszönhetően optikailag olyan, mint a push-up. Nem is, jobb, mint a push-up. Nem hiszed?

Nézd meg galériánkban, hogy mennyire szuper az Instagram kedvenc bikinije!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Nem véletlenül ez most az Instagram legnépszerűbb bikinije
Olvasd el ezt is!
Ezek a tökéletes fürdőruhafazonok, ha lapos a popsid

A Bamba bikinije futótűzkét terjed a közösségi médiában, hiszen egyszerű, de az apró csavarnak köszönhetően még a kismellű lányoknak is jól áll, nem beszélve a színválasztékról, kapható a klasszikus feketében, pirosban, szürkében és khakiben is, ha ránk hallgatsz, gyorsan lecsapsz rá, mert van egy olyan érzésünk, hogy hamar sold out lesz.