A nap posztja: ezt üzeni Ryan Reynolds az őt lealázó Gal Gadot-nak

2017. július 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

Mikor két szuperhős összecsap...

Ez az év a szupernőké, hiszen végre idén nyáron megérkezett a mozikba a Wonder Woman, az első megfilmesített szuperhősnő pedig meghozta a DC-nek a sikert, sőt, mostanra a tavalyi év kedvencét, Deadpoolt is lealázta.

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amivel Gal Gadot elérte a Wonder Woman-alakot

Azt gondolnánk, hogy Ryan Reynoldsot nehezen érintette a vereség – hiszen szívügye a komisz és nagyszájú szuperhős –, ám a sztár inkább egy kedves képpel üzent a film készítőinek és persze a film sztárjának, Gal Gadotnak.

Az már biztos, hogy a Wonder Woman a legnagyobb kasszasiker a nő által rendezett filmek kategóriájában, de úgy tűnik, még ennél is magasabb babérokra tör. A kritikusok majdnem egyhangúan ünneplik a főszereplő, Gal Gadot és partnere, Chris Pine alakítását (mi is elégedettek voltunk velük, csak magával a filmmel voltak problémáink – kritikánkat lásd itt). A friss adatok szerint a film mostanáig 368 millió dollárt, azaz 96 milliárd forint hozott Amerikában, ezzel pedig maga mögé utasította a tavaly bemutatott Deadpoolt, ami kicsivel kevesebb, 363 millió dollárnál állt meg annak idején.

Hamarosan pedig újabb összecsapás várható, hiszen érkezik a Deadpool második része, és már az is megerősített hír, hogy Diána, a themüszkirai hercegnő, az amazonok királynőjének, Hippolütének a lánya is zöld utat kapott a folytatásra.