Lesz hely a cipőknek! Sarah Jessica Parker új, 9 milliárdos (igen, jól olvastad) házát látnod kell

2017. június 29.
Szerző: Kálmán Zsófi

És még varázslatosabb lesz, ha a színésznő teljesen berendezkedik!

Carrie Bradshaw lehet, hogy szórta a pénzt és teljes árat fizetett minden Manolo Blahnikért, de úgy tűnik, megszemélyesítője, Sarah Jessica Parker a valóságban imád alkudozni. Talán ennek is köszönhető, hogy SJP hihetetlen vagyonra tett szert az elmúlt évek alatt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a közelmúltban nem egy, hanem egymás mellett egyből két csodálatos házat is vásárolt magának és persze tündéri családjának New York szívében. Bár a színésznő előző ingatlana sem volt semmi, 2014-ben mégis túladott rajta, s akkor a 7 milliárd forintnak megfelelő dollárt kicsengető vevők mutatták meg a nyilvánosságnak, milyen enteriőrben élt addig a Szex és New York sztárja.

Olvasd el ezt is!
Ilyen luxusban élt Sarah Jessica Parker –FOTÓK

Ám új otthona ez is túlszárnyalja. Nem kevesebb, mint 34,5 millió dollárt – ami 9 milliárd forint – fizetett a két házért, és ez már az alku utáni ár, mert eredetileg 44 milliót szerettek volna kapni az ingatlanokért. A tervek szerint a színésznő szeretné összenyitni a két házat, így igazi királynőkhöz illő, 1300 négyzetméteres rezidenciát alakíthat ki West Village leggyönyörűbb részén, s az csak pár lépésnyire lesz a Szex és New York óta legendás Magnolia Bakery házától, amely igazi zarándokhely minden rajongó számára.

És akkor még nem beszéltünk a privát kertről, ami a két ház egyesítése okán nagyjából kétszáz négyzetméteres lesz, s ilyennel nem sokan büszkélkedhetnek New York belvárosában. Bár az első fotók szerint a belső enteriőr még nem tükrözi a csalhatatlan stílusérzékkel rendelkező SJP ízlését, abban már biztosak vagyunk, ha végeznek a felújítással, igazi álomotthon válik belőle.

Nézd meg az első képeket Sarah Jessica Parker új otthonáról!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Sarah Jessica Parker új, 9 milliárdos háza