Tanulj egy profitól! 5 nyári divattipp Olivia Palermótól

2017. június 28.
Szerző: Ujvári Viki

Ha még mindig nem lenne elég ötleted...

Reggel van, próbálsz ébren maradni, s közben sürget az idő, hiszen indulni kell. A közhiedelemmel ellentétben a nagy gardrób amennyire megadja a Carrie Bradshaw-életérzést, annyira átok is, hiszen minél szélesebb a paletta, annál tanácstalanabb az ember lánya. Arról ne is beszéljünk, hogy hiába tornyosul egy csomó jó darab a szekrényben, sokszor a jól bevált párosításokat kapjuk fel, parkolópályára helyezve ezzel annyi jó lehetőséget.

Olvasd el ezt is!
Így állítsd össze a tökéletes ruhatárat – Olivia Palermo 3 aranyszabálya

Olivia Palermo stílusát már jól ismerjük. Ő az, akin valamiért minden működik, így ki mást is nevezhetnénk ki a nap "múzsájának", ha nem a street style királynőjét?

Cikkünk után pedig lehet, hogy a "függőben" lévő darabjaidban is több fantáziát látsz majd egy-egy tanácstalan reggelen.

1.) Kint bár tombol a kánikula, mégis jó ötlet rétegezni.

2.) A farmert-farmerral nem csak a nadrágokra vonatkozik, hiszen ott vannak a szoknyák is. Ugye, ugye?!

3.) Egy napszemüveg sokszor elviheti az egész "show"-t. Nem hinnéd? Próbáld ki! Szerezz be valami nagyon menő, feltűnő darabot és építsd be egy-egy napi szettedbe.

4.) Ezerrel tűz a nap, és a városi levegő talán még nagyobb hőfokon forr, de a csak fekete akkor is dívik, bárki bármit mond – főleg ha ilyen lenge anyagról van szó.

5.) Egy szép nyári ruha már önmagában is elegáns lehet, éppen ezért nem kell túlzásokba esni kiegészítők terén. Egy öv vagy valami szép cipellő éppen megteszi. A lényeg az, hogy az összhatásból csak a könnyedség áradjon, semmi más.

Olvasd el ezt is!
Még Olivia Palermónál is stílusosabb? Palvin Barbi ismét tarolt a vörös szőnyegen - FOTÓ

A cikk eredetileg a joy.hu tartalma

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Az Instagramon máris imádják: A naplemente frizura a nyár újabb kedvence

popsugar.com