Egy amerikai színésznő lett a francia sikk megtestesítője! Íme, a Chloé új arca!

2017. június 13.
Szerző: Kálmán Zsófi

Tökéletes választás, ugye?

10. évfordulóját ünnepeli idén a a Chloé ikonikus illata, ennek örömére pedig a Coty bejelentette, hogy egy amerikai színésznőt választottak új reklámkampányuk arcának. Hogy ki az, aki megüti a francia stílus magas mércéjét?

Gratulálunk, Haley Bennett!

A 29 éves színésznő ezzel hivatalosan is csatlakozik a szabadszellemű Chloé-lányok igazán impozáns listájához, akik már mind képviselték ezt a meghatározó illatot. Olyan személyiségek, mint Dree Hemingway, Clémence Poesy és Chloe Sevigny, a szupermodell, s Anja Rubik, csak hogy néhányat említsünk közülük.

Évek óta nagy rajongója vagyok Chloé-nak, ezért hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy engem választottak az új kampány arcának. Chloé a nőiességet és a szabadságot sugározza. Büszke vagyok, hogy képviselhetem a márkát, ami mindig is ünnepelte az erős nőket

- nyilatkozta a hírrel kapcsolatban Bennett.

Haley mára Hollywood egyik legkeresettebb fiatal színésznőjévé vált, stílusérzéke pedig híresen kifinomult és franciás.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Haley Bennett legstílusosabb vörös szőnyeges szettjei

Játszott már Hugh Grant és Drew Barrymore mellett a Zene és szöveg című filmben, feltűnt Denzel Washington, Emily Blunt, Warren Beatty és Chris Pratt oldalán. Tavaly A hét mesterlövész és A lány a vonaton sikerfilmekben láthattuk, idén pedig a Thank You for Your Service-ben csillogtatja tudását. Természetes szépsége és a képernyőn való hirtelen, meglepő megjelenése miatt lett Haley Bennett a tökéletes választás, hogy képviselje a divatház értékeit és megtestesítse a modern Chloé-lányok gondtalan életszemléletét.

Haley Bennett-et választani az ikonikus illatunk új kampányarcaként könnyű döntés volt. Könnyed stílusával és kisugárzásával tökéletesen megtestesíti a hamisítatlan Chloé-lányt: az erős, nőies, magabiztos nőt, aki a vágyai szerint él és mindig hű önmagához

- indokolta választásukat a Coty Luxury marketingvezetője.