"Alapdarab, de melyik illik hozzám?" - Így találd meg a hozzád leginkább passzoló farmerszoknyát

2017. április 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

Minden nő számára létezik a tökéletes farmerszoknya, csak meg kell találnia azt a fazont, ami igazán passzol hozzá!

1. Harangszoknya

Ez a nőiesebb szabás karcsúsítja a derekat és az A-vonalvezetésnek köszönhetően szép homokóra sziluettet kaphatsz végeredményül. Hordd basic felsővel napközben, vagy egy tökéletes szabású inggel vegyél irányt romantikusabb, nőiesebb stílus felé. Ha harangszoknyát viselsz, akkor a felsőrész legyen mindig passzos és használj egy jó derékövet is a tökéletes összhatás érdekében.

2. Szakadt

Fiatalos, laza összeállításokhoz válassz egy vagányabb darabot. Lehet koptatott, rojtos, szakadt, a lényeg, hogy ne tűnjön új szerzeménynek. Remek DIY inspirációkkal te magad is átalakíthatjuk megadnak bármelyik megunt farmerszoknyádat.

3. Gombos

Nincs farmer fémgombok nélkül. Idén különösen divatosak a látványos gomb megoldások, amik igazán feldobják és egyedivé varázsolják a szettet. Ehhez már nincs is szükséged másra, csak egy basic fehér pólóra és indulhat a nap. Csak arra figyelj, hogy a szoknya ne feszüljön rajtad, nehogy elhagyd a gombokat útközben.

4. Maxi

Tévhit, hogy a maxik előnytelenek, de tény, hogy sokan mellényúlnak és rosszul kombinálják. A '70-es évek őrületéhez a farmer pont úgy hozzátartozik, ahogy a maxiszoknya, ám vegyük figyelembe, hogy a merev tartású farmer mellé laza anyagokat kell párosítani, nőies kiegészítőkkel.

5. Ceruzafazon

A farmerszoknya egy business lookban is simán megállja a helyét, erre remek példa Olivia szettje, aki a ceruzafazon mellé bevállalt még egy farmeringet is. Ha a minit meghagynád a fiatalabb korosztálynak, akkor próbálkozz egy térdfölé érő egyenes szabású fazonnal, az összhatás garantáltan nőies lesz.