Többé már nem puszta tinisztár! Selena Gomez az egyik legbefolyásosabb divatlap címlapján debütált - FOTÓK

2017. március 17.
Szerző: Kálmán Zsófi

Az énekesnő most először szerepelt a magazin címlapján!

Olvasd el ezt is!
Ez bizarr! Selena Gomez és új pasija közös fotójukon pont úgy néznek ki, mint Selena szülei

Selena Gomezre már egy jó ideje felfigyeltünk, no nem csak zenei kvalitásai miatt, hiszen stílusa is nagyon rendben van és az élen jár, ha a divatról van szó. Nem egyszer lestünk már el mi is némi inspirációt tőle, "tehetségét" pedig most az egyik legnagyobb divatmagazin is elismerte.

A 24 éves sztár mosolyog ugyanis vissza az amerikai Vogue áprilisi címlapjáról. Azt talán senkinek sem kell részleteznünk, hogy micsoda megtiszteltetés az Anna Winour irányította magazinban szerepelni, mert akinek Anna zöld utat ad, az tényleg bekerül a legnagyobbak közé. És ennek már itt volt az ideje, bár sokan még mindig csak egy tinisztárocskának tartják, Selena már rég felnőtt - mint ahogy az a fotókon is jól látható -, karrierje töretlenül ível felfelé és letaszíthatatlan az Instagram trónjáról.

És ha már az Instagramnál tartunk, Selena a magazinnak adott interjúban nyíltan beszél arról, hogy hogyan küzdött meg a közelmúltban a depresszívóval, a lupulusz nevű betegséggel, és hogyan nyomta rá a bélyegét az életére a közösségi média nyomása, amit szíve szerint néha teljesen kizárna az eléltből. Azért azt ne.

Olvasd el ezt is!
Visszatért! Selena Gomez először mutatkozott az utcán, mióta betegsége miatt szanatóriumba került

Na ki látná szívesen legközelebb az InStyle címlapján?🙋🙋